KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çocuklarıda zehirlemişsin yaaa, bırak çocuklar gerçeği öğrensin.Olay Toyota dır.
ata036' Alıntı:
abi bu kelimeyi sakın benim ufak kızın yanında söylemeyin en son iki hafta önce LCW de alışverişteyken bu kelimeyi telfaüz eden kendinden büyük bir kızı patakladı haberiniz olsun benim babamda landı gibi adammmmm şlapppp
Çocukları geçtik reklamlarda Toyota gibi bayanlarda çıkmaya başladı ;D ;D ;D
ata036' Alıntı:
abi bu kelimeyi sakın benim ufak kızın yanında söylemeyin en son iki hafta önce LCW de alışverişteyken bu kelimeyi telfaüz eden kendinden büyük bir kızı patakladı haberiniz olsun benim babamda landı gibi adammmmm şlapppp
abi sorma kameraya çekseydim keşke yılın videosu olurdu hareket ve tavırları bi görseydiniz ölürdünüz dışarı çıktık yine karşılaşdılar şans bu ki arabaları yan yana park etmişiz bizimki hemen gitti kolundan tuttu baaaakkk bizim land toyotacı kızda hııııı ne büyük babaaaa bizede alalıımmmm artık kızın ailesi ile arkadaş olduk yarın ikisini landla gezmeye götürecem
Landı satmasaydım bende aynı durumda olurdum.
Geçmiş tarihdeki hikayem 8)
figo' Alıntı:
Bu araba insanı sıra dışı yapıyor ayrıcalıklı gibi.
Ramazan ayında çocuklar da arabada önümüzde sıfır corvet.
Baba dediler şöyle bir arabamız olsa ne güzel olurdu, birazda sıfır olmanın etkisi.
Tam kırmızı yandı önümüzde o peş peşe lambada bekliyoruz.
Sol tarafta ekmek fırını iftar vakti yaklaşıyor en az 50 60 kişi sırada.
Bakın bakalım dedim en çok ilgi kimin arabasında.
Baktıkları zaman çoğunluk bizim araba ile ilgileniyordu.
Bu arada 74 camaromuz vardı land'dan önce o da fazla gösterişliydi şansımdan mıdır nedir ilgi çekiyoruz arabalarla falan 7'den 70'e
Tarık heralde o ailenin Toyota yarisi vardı. Yavrucak o yüzden landa büyük dedi herhal. ;D
ata036' Alıntı:
abi sorma kameraya çekseydim keşke yılın videosu olurdu hareket ve tavırları bi görseydiniz ölürdünüz dışarı çıktık yine karşılaşdılar şans bu ki arabaları yan yana park etmişiz bizimki hemen gitti kolundan tuttu baaaakkk bizim land toyotacı kızda hııııı ne büyük babaaaa bizede alalıımmmm artık kızın ailesi ile arkadaş olduk yarın ikisini landla gezmeye götürecem