KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tarikcim sen bilmezsin bu kahveye biz çoktuk eskidendi o sizin hakim oldugunuz zamanlar.
bak yazabiliyolarmi
y a s a k l a d i mmm
eskiden neydi o ya gunaydın 5 sayfa napiyosun 6 sayfa iyi aksamlar 12 sayfa sanayideydim sunu yaptirdim 22 sayfa başka işleri yok ki tenekecilerin.
Amaaa ben şunu ogrendim emekliysen teneke alacaksin canin sikilmicak.
Tarikcim sen bilmezsin bu kahveye biz çoktuk eskidendi o sizin hakim oldugunuz zamanlar.
bak yazabiliyolarmi
y a s a k l a d i mmm
eskiden neydi o ya gunaydın 5 sayfa napiyosun 6 sayfa iyi aksamlar 12 sayfa sanayideydim sunu yaptirdim 22 sayfa başka işleri yok ki tenekecilerin.
Amaaa ben şunu ogrendim emekliysen teneke alacaksin canin sikilmicak.
Mücoooo Mücoooooo... bak bundan sonraki Buluşmalarımızda özellikle ofroad yaparkene önümde arkamda dolaşma zira çaktım "üç ucu olan alaman yıldızını" ;D ;D
Mücoooo Mücoooooo... bak bundan sonraki Buluşmalarımızda özellikle ofroad yaparkene önümde arkamda dolaşma zira çaktım "üç ucu olan alaman yıldızını" ;D ;D
muco hadi benide yasaklasana NOLUR NOLUR ;D yakarımmmmm bu gezegeni akıllı olun toyo felan tanımam hadi yürü git kahvene adamı hasta etme sabah sabah geliyom patronuna şikayet edicem seni zaten ;D ;D ;D ;D
Müco işin aslı şööle 2 gün evvvel yapılan TLkom ihalesine katıldım,2 adet mog 3 adet Defender aldım..... O sebeble diyorum,teneke meneke diyip sonra offroad da sağımda solum da dolaşma diye ;D
günaydın arkadaşlar
gökhan bey hayırlı olsun dinsizin (muco) hakkından imansız gelirmiş ezin şu çakma lazı ben orda olsam üstünden geçecemde bi türlü gelemiyorum
günaydın arkadaşlar
gökhan bey hayırlı olsun dinsizin (muco) hakkından imansız gelirmiş ezin şu çakma lazı ben orda olsam üstünden geçecemde bi türlü gelemiyorum