7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,443,748
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

;D hehehee çok güldüm ŞAİR MÜCO.....

selamlar

Etiketler

her işi becerdin şairliğemi soyundun elbet bir gün karşılaşacaz nereye dersen oraya koyacam defenderi çakma laz kıç kıça bağlayacakmış sivasta bir sımtafa abi var oda gö. gö.e bağlayak diyordu akıllı ol uğraşma bizle kırmayalım bir yerlerini sonra çürük domates seni

daha ne diyimki ben bastır cem abi bu çakma lazın aklı başında değil cihan abi almış bunun aklını başından D:

mucahıt abı pazar lopeze gıdıyoruz gelcenmı ;D

ya benim anlamadığım bişi var... bilen varsa beri gelsin...
burası yine land rovercıların sayfası... yine t*y*t*cılar burda...
herhangi bir lr cı bu t*y*t*cılara bişey mi yaptı...? böyle bir hikaye duyan var mı?
devamlı land rover sayfalarında geziyorlar ;D

valla onu cem beye soracaz en son muco onunla antalyaya gitmişti diye biliyorum heeheee bişe yapmadın demi abi ;D ;D ;D

tekliflerim hala gecerlidir.

yiyosa co

birde 0,100 ekliyorum buna coo

Ha bu arada tarikcim muco antalyada benim arabayi kullandi fotolarida var atarim aksam arabadan indiginde bu nasil bir arac jeep desen dipi ucak desen ta kendisi tank desen esdegeri gibi bir yuz ifadesiyle indi arabadan agzi kulaklarindaydi

Yuhhhh
o video var kurşatta ama buraya ayip kacabilir yayinlanmişti biryerde

cemtascioglu' Alıntı:
Ha bu arada tarikcim muco antalyada benim arabayi kullandi fotolarida var atarim aksam arabadan indiginde bu nasil bir arac jeep desen dipi ucak desen ta kendisi tank desen esdegeri gibi bir yuz ifadesiyle indi arabadan agzi kulaklarindaydi

ya bu çakma lazda zaten platonik bazı durumlar varda belli etmiyo video ve görselleri merakla bekliyorum muco senin heryerin ayıp zaten neden çekiniyorsunki