KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
SIMDI bırıncısı ben kayıncoma arb kılıt almadım adamın parası var ıhtıyacı yok oyle seyler ama alırım kardesımdır benım o o ayrı sen webasto takıyorsun ben upgate yapıyorum ozel dısk ozel balata araba hızlı y durmuyor canım sonracıma canım ayna marudı 35 lastık ayarları tutsun dıye heavy duty kollar agır hızmet rotları kuster burcları kuster kolu yukselmesınden dolayı dıff yerıne getırmek ıcın canım cakma lazım benım mekanık arıza yok yanı yag degısımı vs perıyodık bakım yenı jantlar takıldı rotlar ayarlandı vs vs bunlar degısınce rot kolları ayar gerekıyor sımdı soruyorum bunda bu degısımde update harızı ne var soyle bana lazım benım kendısı senede toplamda 5000 km yol yapıyor benım arabam bozulmuyor dıyor ben 6 ayda 20000 km yapıyorum arabalardakı km farkına bakın sonracıma konusuyor lazım benım arabadakı ısıklandırmalar ytmedı hal ısık koyuyor ne amacın uzaydan farkedılmekmı lazım benım unutmadan her hafta sonuda bu arac agır offroad da bak ne dıyorum agır offroad da senın gıbı senede ıkı defa pıknıge gıtmıyorum hakkını verıyorum arabanın hakkınıda ıstıyor arabam vermeden almak allaha mahsustur lazım benım canım kelebegım benım
Şu arabaların ışığıyla boyasıyla falan uğraşacağınıza birazda arazide falan görsek hiç değilse foto moto, gam yemiyecemde, yazıktır günahtır okadar besliyorsunuz bu toytoyları hiç değilse bırakın biraz işlerini yapsınlar.
Tanıdığım tüm toytoy takımı nın arabaları hep otoparkta, yıkayıp cilalayıp seyrediyorsunz heralde daha yol dışında kullananı görmedim
Şu arabaların ışığıyla boyasıyla falan uğraşacağınıza birazda arazide falan görsek hiç değilse foto moto, gam yemiyecemde, yazıktır günahtır okadar besliyorsunuz bu toytoyları hiç değilse bırakın biraz işlerini yapsınlar.
Tanıdığım tüm toytoy takımı nın arabaları hep otoparkta, yıkayıp cilalayıp seyrediyorsunz heralde daha yol dışında kullananı görmedim
Çağlarcım Seninle konuşmuştuk hatırlarsan gelsem seninle gelecektim zaten, niyetimde vardı ama imkanlar el vermiyor, günü birlik veya kısa mesafe dışında biryere kıpırdayamam. Yinede teşekkürler.
yavuz abi bu muco kaşınıyo krallı ver bana gidip ağzının payını verip geleyim şu çakma lazın
he ya senin hiç yol dışı fotonu göremedim be muco sende LR ler gibi bi suya girde difin su almasında görelim
arabanın hakkını veer hakkını süsleyip püsleyip caddelerde dolaşmaya benzemez bu iş
ben 2,5 düz dizelle sana kafa tutuyom
sen utanmadan yavuz abiyemi bulaşmaya çalışıyon çakma lazzz dikkat et yutmasın seni yavuz abi