7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,438,211
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Kürşad orta kilit çok iş görüyor. Biz yıllarca trakyanın karında kışında çamurunda çalıştık, arabalarda sadece orta kilit vardı

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Kürşad orta kilit çok iş görüyor. Biz yıllarca trakyanın karında kışında çamurunda çalıştık, arabalarda sadece orta kilit vardı

Sedat zaten araba ufak sayılır, motoru güçlü, arabayı çapraza düşürmeden gidersem yada 30 cm çamura batırmazsam yürür extreme lastiklerle eminim. Ama ilk fırsatta arka kilidide takıcam

iki aydir izinsiz çalişiyorum bayramin 3 gunu hariç firsat varda biz çikmiyoruz sanki

RedlinE' Alıntı:
iki aydir izinsiz çalişiyorum bayramin 3 gunu hariç firsat varda biz çikmiyoruz sanki

Bu TYT cılarında hep bir bahanesi var, ya araç ağırdır, ya yeni yıkanmıştır vesaire vesaire ;D

haksızlık etmeyelim arkadaşlara,
haftaya çıkıyorlar araziye,

RedlinE' Alıntı:
.........................................
Benim aracim dar alanlari segmez buyuk cunki

Bu konuyu delikanli adaminki buyuk olur diye kapatiyorum

Defender küçük mü demek istedin

Bırak Defender ları Ben discoyla bile Ormanın 80 lerinin yanına parkedince utançlarından saklanacak yer arıyorlar, yan yana bir foto çekip göndereyim istersen bir ara

Arabaya 8 araba parasi masraf et onuda yurutmek için iki tanede boz garajda sakla sonrada git. ormanin şitandart arabasina laf et..
Yavuz bey size yakiştiramadim ben bunu

Bursayada gelmiyosunuz zaten

RedlinE' Alıntı:
Arabaya 8 araba parasi masraf et onuda yurutmek için iki tanede boz garajda sakla sonrada git. ormanin şitandart arabasina laf et..
Yavuz bey size yakiştiramadim ben bunu

Bursayada gelmiyosunuz zaten

Disco için bişey bozmadım kırılmaz dökülmez neden bozayım , Def 110 içinde anlatamdım daha olduğu standart diyorum daha modifiye etmedim diyorum anlatamıyorum kimseye.

Ayrıca benim disconun 2 katına mal olmuş modifiyeli 80 leride beklerim yan yan foto için Foto için diyorum çünkü araziye zaten girmiyorlar o bakımdan

;D ;D ;D