7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,442,794

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bsayil' Alıntı:
sayın disco kralım rus un iki çekerlisi makbul 4 değil ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zabah zabah.... cık...cık... .... iki çekerli ;D

en son ayaşta gördüm ben o arazi şeylerini , kenardan köşeden

saydırmayın bana şimdi Cihan abinin istanbula geldiğindeki sanayi maceralarını huleeeyynnn ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
saydırmayın bana şimdi Cihan abinin istanbula geldiğindeki sanayi maceralarını huleeeyynnn ;D ;D ;D

Özelden bekliyorum Kürşad...ama mutlaka... ;D ;D

yok hafta sonu kampda beynimi yemesin diye kamp sonrasına bırakıcam, kampda bana davranışlarına göre açıklayıp açıklamamaya karar vericem ;D

Tempus' Alıntı:

Kürşad o arkadaş nezamanki uzun süreli ortada görünmemeye başlar, ya araba suya düşmüştür ya biyeri kırılmıştır, 2 disco parası bitarafa kaçınca görünmez olur, araba yapılır başlar atıp tutmaya Tecrübeyle sabittir , ortalarda görünmüyorsa taksimetre gibi günlük 1000 tl kaçıyor demektir kaç gün görünmediyse kolayca hesap yapılır

aha harcadılar dağ gibi cihanımı lilililiii :'(

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
bastırabilirmisin sence , pusturup,susturabilirimisin ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Cihanımın stepne kapağı bile bu camiaya yeter beee, kim sustaracakmış cihanı ;D

çağlar' Alıntı:
bastırabilirmisin sence , pusturup,susturabilirimisin ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

maalesef hayır, dil dil değil ki papuç , hele RB+VK da varsa ortamda s..tın sabaha kadar vır vır vır kafanı ütüler , kaç defa lanet olsun deyip arabamı yakmaya kalktım onun yüzünden elimden benzin bidonunu zor aldılar

vallahi adam geldi istanbulda 10 gün kaldı 3 kere görebildim birisi maslak oto sanayi, diğeri bostancı oto sanayi, birde akşam yemek buluşması öyle diyim ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
vallahi adam geldi istanbulda 10 gün kaldı 3 kere görebildim birisi maslak oto sanayi, diğeri bostancı oto sanayi, birde akşam yemek buluşması öyle diyim ;D ;D ;D

10 gün = 10 x 1000= 10.000 TL değerine değer katmıştır