7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,438,353
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
vallahi adam geldi istanbulda 10 gün kaldı 3 kere görebildim birisi maslak oto sanayi, diğeri bostancı oto sanayi, birde akşam yemek buluşması öyle diyim ;D ;D ;D

kürşat sen ayvayı yedin ...
zaten senin üstüne oynayacaktı şimdi tuz biber ektin. ;D

Etiketler

çağlar' Alıntı:
kürşat sen ayvayı yedin ...
zaten senin üstüne oynayacaktı şimdi tuz biber ektin. ;D

hertürlü üstüme oynuyor nasılsa bende karşı saldırıya geçeyim belki susar ;D ;D ;D açıklatmayın belgeleriii ;D ;D ;D

raiting nasıl arttı ama ;D ;D

Kürşad walla yandın sen.....

Yavuz Cihanı çözmişsün.... ;D ;D Yavuz Pazartesi nerlerdesin...???

Tempus' Alıntı:
hertürlü üstüme oynuyor nasılsa bende karşı saldırıya geçeyim belki susar ;D ;D ;D açıklatmayın belgeleriii ;D ;D ;D

raiting nasıl arttı ama ;D ;D
absolut red bulları içtikçe bitirecek seni haberin ola :-* :-*

bende yandan ince ince gazlarım : dayı naapti bu yine lanover almış diye ,,kaynagı bulduk ;D ;D ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
absolut red bulları içtikçe bitirecek seni haberin ola :-* :-*

bende yandan ince ince gazlarım : dayı naapti bu yine lanover almış diye ,,kaynagı bulduk ;D ;D ;D ;D ;D

Cem var ben varım kaynak bitmez ;D

gokhanlro' Alıntı:
Kürşad walla yandın sen.....

Yavuz Cihanı çözmişsün.... ;D ;D Yavuz Pazartesi nerlerdesin...???

Ankaradayım baba, gelirsen bir gün önceden haberim olsun

gülerim gülerim gülüyorumda günlük 1000 tl mi , ulen o zman def alırım her 5 güne bir bir tane dua et işim var yoksa çok yazarımda neyseee hacııı abiiii :

cihanülker' Alıntı:
ne oldu ayaştaki tarlada senin arkadan dönüp geldiğin tarlaya girim birde 2 tane araba çektim ulen yalansa yalan de

Koyarım videoları , tarlayı geç parkurlara gel

cihanülker' Alıntı:
gülerim gülerim gülüyorumda günlük 1000 tl mi , ulen o zman def alırım her 5 güne bir bir tane dua et işim var yoksa çok yazarımda neyseee hacııı abiiii :

Hacı abiii, Allahaşkına söyle istanbul seferinde sadece arabaya harcadığın miktarı bide kaç gün serviste kaldı çok merak ettim

cihanülker' Alıntı:
KOY KOYDA milleti çektiklerimide koy yalnız taraflısını koyma , o senin parkur dediğin küçüçük çamurun içinde ne işim var bee yavvv arabamı kirletmeme deymez

Yavuz Ç. yi çekmiştin adam araziden geldi battı japon tayfası yoldan geldi batmadı (Çağlar Hariç, helal olsun hereyere girdi valla.) Çekmekte batmayanlara düştü

discovery-V8' Alıntı:
Hacı abiii, Allahaşkına söyle istanbul seferinde sadece arabaya harcadığın miktarı bide kaç gün serviste kaldı çok merak ettim

kaskom sağolsun , desem anlarsın ,serviste toplasan 3-4 gün sök tak dahil ,şanzumanımdan 1 litre su çıktı hesap et

discovery-V8' Alıntı:
Yavuz Ç. yi çekmiştin adam araziden geldi battı japon tayfası yoldan geldi batmadı (Çağlar Hariç, helal olsun hereyere girdi valla.) Çekmekte batmayanlara düştü

tarlanın tepesinde ne olmuştu ,mustafa abinin battığı sonrada benim battığım yerde