KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sevtap hanım konunuzu bilmiyorum.Araya girmiş gibi oldum ,Hakan foto bir ailevi problemi varmış mı bilmiyorum hastalık. bugün Kemal bey bahsetti kayışdağa şöyle bir çıktık.üzüldüm.
Sevtap hanım konunuzu bilmiyorum.Araya girmiş gibi oldum ,Hakan foto bir ailevi problemi varmış mı bilmiyorum hastalık. bugün Kemal bey bahsetti kayışdağa şöyle bir çıktık.üzüldüm.
abla ne diyorsun sen ben telofon ile land ın olduğu reklamı sayfaya attım mesajlarımıda yazdım geyik sohbet oldu bu hep yapılabilen bir şeyde ama kimseyi kırmadan ve rencide etmeden ... siz . ortama uyum sağlayamıyorsan git falan gibi alakasız şeyler yazınca aldım mesajlarımıda heralde yanlış bir şey yaptım diye ki yok öyle bir şey şimdi hala neyin mücadelesini verip..........ben delikanlıyım falan ...ben delikanlı değilim ...sanal alem kabadayısı hiç değilim arsızın densiznn topluma ayak uyduramayan şirret şakadan ...paylaşımdan anlamayan ...pis bir insanım oldumu.........BÖYLE şeyler yazdığım içinde geri kalan insanlardan kusura bakmasın derim kalın sağlıcakla.........
Bütün enerjisini burada bitirenler var ama ;D Alkol, beyaz kadın, ot ne ararsan var bu sayfalarda, denetim şart. Arada bu tip uyarılar gelecektir.. Hatta haftanın tek günleri muhabbet açık olacakmış ;D