7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,415,261
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ayhanbursa' Alıntı:
..........bu çok ağır geldi :'(

Aaaa üzülmek yok ama

Amacım seni kırmak değildi ama ne yapayım tabiatım sert, aslında çok yufkayürekliyim

Ne bileyim yani, sen de biraz daha yaratıcı olamaz mısın ;D ;D

Ağlamaaa, tamam gel otur şurda ortamı gözlemle biraz...

Biliyorum senin suçun değil, size böyle öğrettiler 8)

Etiketler

Sevtap abla kızdırdın adamı topladı tasını taragını gitti

Bak işte bak, kimseye acımayacaksın

Adam silmiş mesajlarını, cık cık cık

Allahtan yukarıda yaptığım alıntıyı silemiyorsun ve yine her zamanki gibi bunu akıl edemedin, acemisin ;D ;D

Cin olmadan adam çarpmak daha doğrusu çarpmaya çalışmak böyle bir şey işte

Ve ben delikanlıyım, hiçbir mesajımı silmedim, silmem...

Sevtap hanım konunuzu bilmiyorum.Araya girmiş gibi oldum ,Hakan foto bir ailevi problemi varmış mı bilmiyorum hastalık. bugün Kemal bey bahsetti kayışdağa şöyle bir çıktık.üzüldüm.

anerkad' Alıntı:
Sevtap hanım konunuzu bilmiyorum.Araya girmiş gibi oldum ,Hakan foto bir ailevi problemi varmış mı bilmiyorum hastalık. bugün Kemal bey bahsetti kayışdağa şöyle bir çıktık.üzüldüm.

Evet ne yazık ki Hakan'ın öyle bir sorunu oldu ve epeydir herşeyden kopmuş durumdaydı...

Çok istediği halde festivale bile katılamadı, eğer katılsaydı muhteşem fotolar çıkacaktı ama kısmet işte

Sanırım kırıldınız bana ama ben gerçekten o gün sizin neden bahsettiğinizi anlamamıştım

Neyse şimdi durumu düzeldi, yakında aramıza döner

abla ne diyorsun sen ben telofon ile land ın olduğu reklamı sayfaya attım mesajlarımıda yazdım geyik sohbet oldu bu hep yapılabilen bir şeyde ama kimseyi kırmadan ve rencide etmeden ... siz . ortama uyum sağlayamıyorsan git falan gibi alakasız şeyler yazınca aldım mesajlarımıda heralde yanlış bir şey yaptım diye ki yok öyle bir şey şimdi hala neyin mücadelesini verip..........ben delikanlıyım falan ...ben delikanlı değilim ...sanal alem kabadayısı hiç değilim arsızın densiznn topluma ayak uyduramayan şirret şakadan ...paylaşımdan anlamayan ...pis bir insanım oldumu.........BÖYLE şeyler yazdığım içinde geri kalan insanlardan kusura bakmasın derim kalın sağlıcakla.........

Lütfen geçmiş olsunlarımı iletin.Saygıyla...

Hadi Ayhan'ım canın sıkıldı gezmeye çıktın sesimi çıkarmadım. Dön artık ahbapların seni bekliyor. Bugün senin günün unutma. Neşelen neşelen

Evet Yavuz bey, landcısınız diye bakın ben isuzucuyummmm

anerkad' Alıntı:
Evet Yavuz bey, landcısınız diye bakın ben isuzucuyummmm

???

Anlamadım, tartışmayıda anlamadım, Bende tam bir macera videosu koyayım diyordum vazgeçtim ;D ;D

jeep' Alıntı:
Bütün enerjisini burada bitirenler var ama ;D Alkol, beyaz kadın, ot ne ararsan var bu sayfalarda, denetim şart. Arada bu tip uyarılar gelecektir.. Hatta haftanın tek günleri muhabbet açık olacakmış ;D

Bu ağır kaçmış biraz , Alkol eh şakalaşmak için yazıyoruz arada, ama beyaz kadın ve ot ben görmedim.

discovery-V8' Alıntı:
???

Anlamadım, tartışmayıda anlamadım, Bende tam bir macera videosu koyayım diyordum vazgeçtim ;D ;D
abi boşver tartışmayı herzaman olan şey koy videoyu bizde seni berkliyordum dün akşam neler oldu diye

Çok ciddi oldun gine patron tartışma yok.. bırak ...Ama videoyu koy..jeep sayfasınada koy..Sonunda ortadirek kahvesi açtırcaksınız..

discovery-V8' Alıntı:
???

Boşver önemli birşey yok, koy sen videonu