KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Halacığımmmm !!! Geçmiş olsun. Valla acımamak lazım böylelerine. Maden işinden olacağını söylüyor neden dikkat etmiyor? Allah korusun kaza olsa onun canı yanmaz. Acımayacaksın böylelerine, acımayacaksın.
Def konusunda haklısın valla, bana daha rahat ve daha kıvrak geliyordu ama binek araçtan da korktum dün gece
nkurtkaya' Alıntı:
Halacığımmmm !!! Geçmiş olsun. Valla acımamak lazım böylelerine. Maden işinden olacağını söylüyor neden dikkat etmiyor? Allah korusun kaza olsa onun canı yanmaz. Acımayacaksın böylelerine, acımayacaksın.
Haklısın ama sonra düşündüm, onu karakola götürsem ne olacaktı ki, ne yazık ki kanunlarımız ölü ya da yaralı olmazsa suç teşkil edecek davranışları ciddiye almıyor
Haklısın ama sonra düşündüm, onu karakola götürsem ne olacaktı ki, ne yazık ki kanunlarımız ölü ya da yaralı olmazsa suç teşkil edecek davranışları ciddiye almıyor
Maalesef öyle. Dün ters yöne girmiş bir korsan taksi eşimin cipine sürtmüş. Gayet pişkin bir halde para istemiş, 100 TL falan sonra 30-40 TL'ye düşmüş. Eşim para vermem tutanak tutalım deyince tatsızlık çıkarmış, bunu gören civardaki esnaf, siz hatalısınız ters yönden geldiniz deyince adam iyice terbiyesizleşip küfür etmiş ve kaçmış.
Eşim polisi aramış, polis adam kaçtı olay yeri bozuldu diye gelmemiş, şikayetçi olmak için karakola gidin demişler, sonra da trafi mahkemesine gitmek, savcılıktan dilekçe ile sikayette bulunmak gerekiyormuş.
İşte böyle bir yerde yaşıyoruz. Suçlu olan cezasız kurtuluyo, başı ağrımıyor, madur olan dert çeksin. Bana Fatsa sahil yolunda (2 gidiş 2 geliş, bölünmüş yol ve bomboş) 50 km hız ile giderken emniyet kemeri takmadığım için, İzmir Havaalanı yolunda 95 km hız ile gittiğim için 265 TL ceza kesen polisler burada neden yoklar? Ne yapmalıyım ben şimdi?