7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,397,765
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Halacığımmmm !!! Geçmiş olsun. Valla acımamak lazım böylelerine. Maden işinden olacağını söylüyor neden dikkat etmiyor? Allah korusun kaza olsa onun canı yanmaz. Acımayacaksın böylelerine, acımayacaksın.

Etiketler

ndoganci' Alıntı:
herkese günaydın

sevtap şimdi okudum, geçmiş olsun... eğer bir def kullanıyor olsaydın karşı taraf seni daha net ve kolay görebilirdi diyeyim işi biraz sulandırayım...

;D ;D ;D

Sağol Naci...

Def konusunda haklısın valla, bana daha rahat ve daha kıvrak geliyordu ama binek araçtan da korktum dün gece

Teşekkür ederim Nejat...

Haklısın ama sonra düşündüm, onu karakola götürsem ne olacaktı ki, ne yazık ki kanunlarımız ölü ya da yaralı olmazsa suç teşkil edecek davranışları ciddiye almıyor

Maalesef öyle. Dün ters yöne girmiş bir korsan taksi eşimin cipine sürtmüş. Gayet pişkin bir halde para istemiş, 100 TL falan sonra 30-40 TL'ye düşmüş. Eşim para vermem tutanak tutalım deyince tatsızlık çıkarmış, bunu gören civardaki esnaf, siz hatalısınız ters yönden geldiniz deyince adam iyice terbiyesizleşip küfür etmiş ve kaçmış.

Eşim polisi aramış, polis adam kaçtı olay yeri bozuldu diye gelmemiş, şikayetçi olmak için karakola gidin demişler, sonra da trafi mahkemesine gitmek, savcılıktan dilekçe ile sikayette bulunmak gerekiyormuş.

İşte böyle bir yerde yaşıyoruz. Suçlu olan cezasız kurtuluyo, başı ağrımıyor, madur olan dert çeksin. Bana Fatsa sahil yolunda (2 gidiş 2 geliş, bölünmüş yol ve bomboş) 50 km hız ile giderken emniyet kemeri takmadığım için, İzmir Havaalanı yolunda 95 km hız ile gittiğim için 265 TL ceza kesen polisler burada neden yoklar? Ne yapmalıyım ben şimdi?

İyi akşamlar,
Geçmiş olsun Sevtap Hanım,trafikte maalesef çok badireler atlatıyoruz,Allah hepimizi korusun.

sevtap hanım geçmiş olsun, bence dıscoda size uygun kendinizi güvende hissedersiniz

ferdane gül' Alıntı:
İyi akşamlar,
Geçmiş olsun Sevtap Hanım,trafikte maalesef çok badireler atlatıyoruz,Allah hepimizi korusun.

ahmetergun' Alıntı:
sevtap hanım geçmiş olsun, bence dıscoda size uygun kendinizi güvende hissedersiniz

Sağolun, teşekkür ederim...

ufukozkan' Alıntı:
Yaz sezonuna girmis kahve

Yavuz gittiği için böyle burası ;D

SDC' Alıntı:
Yavuz gittiği için böyle burası ;D
Yavuz abinin gitmeside etken faktör ama işanlah aratmayız
dün akşam PS başında uyuya kalmışım şimdi değil ama akşam sayfa canlanır

ufuk abi koy bi video (senin defender üzerinde olduklarından) nasıl toplanıyo millet

Patron yavuz bey olmayınca hele hele sizin amansız videolar...

su an alanyadayim bende

Su turkcellin garip seyleri ile baglaniyorum Bu laptop da bi sey yok yoksa atardik bir defender macerasi