7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,385,824

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Hadi hadi, burada gevezelik yapmayın da yola çıkın

Kerim abi aslında sizi yememişler anlattığınız arızada vestunaus arızasıdır ama sevtap abladaki gibi bir durum değil sizdeki pedala basarken gelen tıslama ve pedal sonlarda tutuyor olması daha farklı bir arıza
dicimondaki arıza firen merkezinde orinkler deforme olmuş hidroliği geriye kaçırıyor olabilir firen azda tutuyorsa demek oluyorki merkez eğer çif çikişlıysa (hiç görmedim bilmiyorum) sadece arka firenlere hidrolik basıç yapıyor arka firenler aracı kesinlikle durdurmaz
pedala ilk basışta önce ön firenlere sonra arka firenlere yardımçı olsun diye basınç gider eğer aracın arkası yukarıya doğru kalkarsa limitör sayesinde arka firenler %50 tahmini oranda fireni bırakır ve dicimonu çok yakından hiç görmedim yükseltme kiti varsa limitör ayarlanmamış olabilir yoksa o firende baya yeterdi

neyse daha çok yazardımda belkide ablam aracı tamır etmiştir gerisini kendi anlatır

abla geçmiş olsun

buarada yunus abi sizin araçlarda çok fotojeniklerdi

3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun demişler

ama şu çukurda sizin araçların ikisinide aynı kişi kullananıyodu sen değildin galiba

(biraz önce tv de izleme şansım oldu da)

altug onaran' Alıntı:
abla geçmiş olsun

buarada yunus abi sizin araçlarda çok fotojeniklerdi

3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun demişler
Aslında pek hoşuma gitti diyemem bende daha güzel videolar var neyse şimdi kızmayacagım

hemde simsiyah karnında küçük beyaz bir "V" var birde kuyruğunun ucunda 3-5 beyaz tüy var o kadar

Teşekkür ederim...

Klima çarptı, sıcak sevmiyorum hiç ama klimayla da aram iyi değil

Dağda o kadar yorulduk, terledik ama birşey olmuyor doğada...

Araç kliması iki dakikada sırtını yere getiriyor insanın

altug onaran' Alıntı:
ama şu çukurda sizin araçların ikisinide aynı kişi kullananıyodu sen değildin galiba

(biraz önce tv de izleme şansım oldu da)
Çamura giren ben değildim bizim araçladar degildi girmemde