S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 21 Tem 2009 #6,113 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: gerekli malzemeyi ikea dan aldık, şimdi yalnızca monte etmesi kaldı.;D Genişletmek için tıkla ... Yavuz da bunlunla geliyomuş, Bauhaus dan almış
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: gerekli malzemeyi ikea dan aldık, şimdi yalnızca monte etmesi kaldı.;D Genişletmek için tıkla ... Yavuz da bunlunla geliyomuş, Bauhaus dan almış
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 21 Tem 2009 #6,114 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yunusa bundan alıyorum birtane ;D ;D [attachment=1] Discoyuda biraz tadil ettim böyle birşey oldu ;D ;D [attachment=2] [attachment=3]
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yunusa bundan alıyorum birtane ;D ;D [attachment=1] Discoyuda biraz tadil ettim böyle birşey oldu ;D ;D [attachment=2] [attachment=3]
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 21 Tem 2009 #6,115 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Yunusa bundan alıyorum birtane ;D ;D [attachment=1] Discoyuda biraz tadil ettim böyle birşey oldu ;D ;D [attachment=2] [attachment=3] Genişletmek için tıkla ... HAHAHA süpermiş
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Yunusa bundan alıyorum birtane ;D ;D [attachment=1] Discoyuda biraz tadil ettim böyle birşey oldu ;D ;D [attachment=2] [attachment=3] Genişletmek için tıkla ... HAHAHA süpermiş
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 21 Tem 2009 #6,116 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bana almamışsın E bari Conquest Knight ı da ben alayım ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 21 Tem 2009 #6,117 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar TSK de cikma akrep yada lr ihalesi acsa boyle tam donanimli ne super olur
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar TSK de cikma akrep yada lr ihalesi acsa boyle tam donanimli ne super olur
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 21 Tem 2009 #6,118 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Kerim abi benim aracın şu projesini ne zaman hayata geçiriyoruz ?? Genişletmek için tıkla ... ne atıyo bu tenis topumu ? ;D ;D Raketimide getireyim bari ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Kerim abi benim aracın şu projesini ne zaman hayata geçiriyoruz ?? Genişletmek için tıkla ... ne atıyo bu tenis topumu ? ;D ;D Raketimide getireyim bari ;D ;D
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 21 Tem 2009 #6,119 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yavuz abi askerliği topçu olarak yaptım koordinatları ben veririm
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 21 Tem 2009 #6,120 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tempus' Alıntı: TSK de cikma akrep yada lr ihalesi acsa boyle tam donanimli ne super olur Genişletmek için tıkla ... Kürşat ne yapacan Akrebi oldu olacak panzer olsun ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tempus' Alıntı: TSK de cikma akrep yada lr ihalesi acsa boyle tam donanimli ne super olur Genişletmek için tıkla ... Kürşat ne yapacan Akrebi oldu olacak panzer olsun ;D ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 21 Tem 2009 #6,121 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bunu az önce foto aradığım bir sitede gördüm, birinin imzası, süpermiş ;D ;D Benimle Tartışacaksan İzin Ver Beynimi Cıkarayım Da Eşit Şartlarda Tartışalım
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bunu az önce foto aradığım bir sitede gördüm, birinin imzası, süpermiş ;D ;D Benimle Tartışacaksan İzin Ver Beynimi Cıkarayım Da Eşit Şartlarda Tartışalım
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 21 Tem 2009 #6,122 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Bana almamışsın E bari Conquest Knight ı da ben alayım ;D Genişletmek için tıkla ... Yok olmaz Sevtap sanada bir ingiliz verelim, alüminyumu biraz az ama idare edecez artık, ama kliması var canavar gibi ;D [attachment=1]
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Bana almamışsın E bari Conquest Knight ı da ben alayım ;D Genişletmek için tıkla ... Yok olmaz Sevtap sanada bir ingiliz verelim, alüminyumu biraz az ama idare edecez artık, ama kliması var canavar gibi ;D [attachment=1]
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 21 Tem 2009 #6,123 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Kürşat ne yapacan Akrebi oldu olacak panzer olsun ;D ;D Genişletmek için tıkla ... abi ne olur ne olmaz jeepcilerle savas cikarsa silahlar hazir olsun
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Kürşat ne yapacan Akrebi oldu olacak panzer olsun ;D ;D Genişletmek için tıkla ... abi ne olur ne olmaz jeepcilerle savas cikarsa silahlar hazir olsun
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 21 Tem 2009 #6,124 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Yok olmaz Sevtap sanada bir ingiliz verelim, alüminyumu biraz az ama idare edecez artık, ama kliması var canavar gibi ;D Genişletmek için tıkla ... Ya olur olmasına da bu hiç bayan arabasına benzemiyo : Zaten o kadar avukatlığını yapmama rağmen bana almayı unuttun, bari daha güzelini bul Knight dan, göynüm olsun ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Yok olmaz Sevtap sanada bir ingiliz verelim, alüminyumu biraz az ama idare edecez artık, ama kliması var canavar gibi ;D Genişletmek için tıkla ... Ya olur olmasına da bu hiç bayan arabasına benzemiyo : Zaten o kadar avukatlığını yapmama rağmen bana almayı unuttun, bari daha güzelini bul Knight dan, göynüm olsun ;D ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 21 Tem 2009 #6,125 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaslar size zeytin dali uzatsam Bir faydasi olurmu acaba Oturup konussak Bu ne beeeeeeeeeeeee
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaslar size zeytin dali uzatsam Bir faydasi olurmu acaba Oturup konussak Bu ne beeeeeeeeeeeee
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 21 Tem 2009 #6,126 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tempus' Alıntı: abi ne olur ne olmaz jeepcilerle savas cikarsa silahlar hazir olsun Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D onlarla savaş çıkmaz menzilleri dar (Ufufk abi hariç ;D ;D ) Görmedim Sanma Ufuk abi boy 2,65 ise birazdaha çalışmam lazım , yangın merdivenimi takayım diye düşünüyordum ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tempus' Alıntı: abi ne olur ne olmaz jeepcilerle savas cikarsa silahlar hazir olsun Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D onlarla savaş çıkmaz menzilleri dar (Ufufk abi hariç ;D ;D ) Görmedim Sanma Ufuk abi boy 2,65 ise birazdaha çalışmam lazım , yangın merdivenimi takayım diye düşünüyordum ;D ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 21 Tem 2009 #6,127 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D onlarla savaş çıkmaz menzilleri dar (Ufufk abi hariç ;D ;D ) Görmedim Sanma Ufuk abi boy 2,65 ise birazdaha çalışmam lazım , yangın merdivenimi takayım diye düşünüyordum ;D ;D Genişletmek için tıkla ... 5 cm lik makaslara takviye heheheheheheh oldu 2.70
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D onlarla savaş çıkmaz menzilleri dar (Ufufk abi hariç ;D ;D ) Görmedim Sanma Ufuk abi boy 2,65 ise birazdaha çalışmam lazım , yangın merdivenimi takayım diye düşünüyordum ;D ;D Genişletmek için tıkla ... 5 cm lik makaslara takviye heheheheheheh oldu 2.70
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 21 Tem 2009 #6,128 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Ya olur olmasına da bu hiç bayan arabasına benzemiyo : Zaten o kadar avukatlığını yapmama rağmen bana almayı unuttun, bari daha güzelini bul Knight dan, göynüm olsun ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Tamam ya knight olsun yanına birde bunu verelim değiştirir kullanırsın, süper kamp aracı olur söylemedi deme 2 oda bir salon ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Ya olur olmasına da bu hiç bayan arabasına benzemiyo : Zaten o kadar avukatlığını yapmama rağmen bana almayı unuttun, bari daha güzelini bul Knight dan, göynüm olsun ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Tamam ya knight olsun yanına birde bunu verelim değiştirir kullanırsın, süper kamp aracı olur söylemedi deme 2 oda bir salon ;D ;D