ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 13 Ağu 2009 #6,465 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Ufuk abi, sen de gittin Alanya'ya kaldın orada yaw. Ankara mis gibi serin serindir şimdi ;D Genişletmek için tıkla ... Nejat abi senin isi unutus degilim Donunce hallederim
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Ufuk abi, sen de gittin Alanya'ya kaldın orada yaw. Ankara mis gibi serin serindir şimdi ;D Genişletmek için tıkla ... Nejat abi senin isi unutus degilim Donunce hallederim
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 13 Ağu 2009 #6,466 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Öyle kendi aramızda şifreli, şifreli konuşmayalım
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 14 Ağu 2009 #6,467 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Öyle kendi aramızda şifreli, şifreli konuşmayalım Genişletmek için tıkla ... Merhabaaaaaaa Ben kimsecikler yok diye yazmisdim Iyikide sifreli yazmisim acik acik yazsaydik vay halimizeydi
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Öyle kendi aramızda şifreli, şifreli konuşmayalım Genişletmek için tıkla ... Merhabaaaaaaa Ben kimsecikler yok diye yazmisdim Iyikide sifreli yazmisim acik acik yazsaydik vay halimizeydi
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 14 Ağu 2009 #6,468 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ne yazacağını merak ettim bak şimdi ;D Merhaba Ufuk nerelerdesiniz yahu, gidiyorum-geliyorum kapı duvar ;D ;D İşletmeyi de caponlar mı ne devralmış, sen İngiliz ajanısın diye beni de içeri almıyorlar
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ne yazacağını merak ettim bak şimdi ;D Merhaba Ufuk nerelerdesiniz yahu, gidiyorum-geliyorum kapı duvar ;D ;D İşletmeyi de caponlar mı ne devralmış, sen İngiliz ajanısın diye beni de içeri almıyorlar
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 14 Ağu 2009 #6,469 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Alanyadayim Kahvenin eski tadi yok zaten birde yaz sezonu Kimsecikler yok ortalikda
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Alanyadayim Kahvenin eski tadi yok zaten birde yaz sezonu Kimsecikler yok ortalikda
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 14 Ağu 2009 #6,470 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufukcum bu kadar uzun tatil mi olurmuş ;D Herkesler tatilde, ben hariç Bari dönünce Kirmir işini organize et de bu garipte tatil yapmış olsun
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufukcum bu kadar uzun tatil mi olurmuş ;D Herkesler tatilde, ben hariç Bari dönünce Kirmir işini organize et de bu garipte tatil yapmış olsun
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 14 Ağu 2009 #6,471 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Ufukcum bu kadar uzun tatil mi olurmuş ;D Herkesler tatilde, ben hariç Bari dönünce Kirmir işini organize et de bu garipte tatil yapmış olsun Genişletmek için tıkla ... Artik tatiller boyle yillarca uc gun bes gun yok bayramda yok arada sirada Yeter artik Dondukden sonra bir organizasyon yapariz Guzel yer ayarliycam
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Ufukcum bu kadar uzun tatil mi olurmuş ;D Herkesler tatilde, ben hariç Bari dönünce Kirmir işini organize et de bu garipte tatil yapmış olsun Genişletmek için tıkla ... Artik tatiller boyle yillarca uc gun bes gun yok bayramda yok arada sirada Yeter artik Dondukden sonra bir organizasyon yapariz Guzel yer ayarliycam
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 14 Ağu 2009 #6,472 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bi 15-20 gün yokum, benide bekleyin
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 14 Ağu 2009 #6,473 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kerim nerdesin yahu
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 14 Ağu 2009 #6,474 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Artik tatiller boyle yillarca uc gun bes gun yok bayramda yok arada sirada Yeter artik Genişletmek için tıkla ... Sizin yaşınıza gelince ben de böle uzun tatiller yaparım inşallah yazargezeryolçizer' Alıntı: bi 15-20 gün yokum, benide bekleyin Genişletmek için tıkla ... Ohoo biri gider biri gelir, benim ömrüm yetmez bu Kirmir'e ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Artik tatiller boyle yillarca uc gun bes gun yok bayramda yok arada sirada Yeter artik Genişletmek için tıkla ... Sizin yaşınıza gelince ben de böle uzun tatiller yaparım inşallah yazargezeryolçizer' Alıntı: bi 15-20 gün yokum, benide bekleyin Genişletmek için tıkla ... Ohoo biri gider biri gelir, benim ömrüm yetmez bu Kirmir'e ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 14 Ağu 2009 #6,475 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hepiniz tatildesiniz bir ben buralardayım ???
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 14 Ağu 2009 #6,476 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Nejat da olmasa kaveyi temsil eden tek land cı ben olacam nerde bu land rover ciler caponlar kamikaze yapıyor ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Nejat da olmasa kaveyi temsil eden tek land cı ben olacam nerde bu land rover ciler caponlar kamikaze yapıyor ;D ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 14 Ağu 2009 #6,477 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Ohoo biri gider biri gelir, benim ömrüm yetmez bu Kirmir'e ;D Genişletmek için tıkla ... Sevtap bende biraz gideyim yaaaa. Zaten kimse yok ,kafayı yemek üzereyim.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Ohoo biri gider biri gelir, benim ömrüm yetmez bu Kirmir'e ;D Genişletmek için tıkla ... Sevtap bende biraz gideyim yaaaa. Zaten kimse yok ,kafayı yemek üzereyim.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 14 Ağu 2009 #6,478 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Nejat da olmasa kaveyi temsil eden tek land cı ben olacam nerde bu land rover ciler caponlar kamikaze yapıyor ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Umut taraf değiştirdi, Nejat yarı capon sayılır, Yunus senle Yavuz kaldı , Bu sene sizide bekliyoruz ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Nejat da olmasa kaveyi temsil eden tek land cı ben olacam nerde bu land rover ciler caponlar kamikaze yapıyor ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Umut taraf değiştirdi, Nejat yarı capon sayılır, Yunus senle Yavuz kaldı , Bu sene sizide bekliyoruz ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 14 Ağu 2009 #6,479 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Umut taraf değiştirdi, Nejat yarı capon sayılır, Yunus senle Yavuz kaldı , Bu sene sizide bekliyoruz ;D Genişletmek için tıkla ... Hahahah çapon çok kullandım sevseydim en azından binek aracım capon olurdu malesefff ;D ;D bu saatten sonra yedek parça aramak için taa dünyanın bir ucundan parça gelecek diye bekleyemem ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Umut taraf değiştirdi, Nejat yarı capon sayılır, Yunus senle Yavuz kaldı , Bu sene sizide bekliyoruz ;D Genişletmek için tıkla ... Hahahah çapon çok kullandım sevseydim en azından binek aracım capon olurdu malesefff ;D ;D bu saatten sonra yedek parça aramak için taa dünyanın bir ucundan parça gelecek diye bekleyemem ;D ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 14 Ağu 2009 #6,480 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yunusu caponla ciple dusunemiyorum