7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,291,143

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yavuz abi bende yarın istanbula gidiyorum karşı tarafta brc nin genel merkezi varmış oraya götürücem arabayı

birde ahmet memikoğlu nu tavsiye ettiler afm yi , enjektörleri ve genel kontrolü için ona götürmeyi düşünüyorum

İyi Onur hariç kadro tamam

Hocam artık bana da bir "karakız" yapalım ;D

Yavuz abi spacer ve get ölçülerini ayarla bende abime ve kendi aracıma ve kendi aracımada yapacam hepsi aradan çıkar

ufuk abi sen lastik bulamazsan artık port bagaja üçüncü hatta dördüncü korkuluğu çıkarsın ;D

ufukozkan' Alıntı:
Pardon abi cekeriz

;D ;D ;D ;D ;D

Yok şaka bir yana , lastikler Defenderin lastikleri sadece meraktan denemek için taktık, (Ufuk abinin ısrarıyla) sadece birini takıp deneyecektik , sonra ne oldu anlayamadan bizim kocaoğlan yol silindirine döndü, eve kadar geldim km sayacının %15 kadar eksik göstermesi dışında , ses, yol tutuş, fren mesafesi inanılmaz derecede güzel, tek sorun trafikte çok fazla dikkat çekiyor, yanımdan geçen tüm araçlar yavaşlayıp içindekiler cama yapışmış vaziyette bir lastiklere sonra dönüp yukarı doğru bana bakıyorlardı, bu biraz rahatsız edici

Yavuzcum bu iki aracin yaninda duran defender 130 ne kadar kucuk kalmisdi Keske onuda cekseydik yahu

Yunus burdami

Sohretin bedeli

ufukozkan' Alıntı:
Yavuzcum bu iki aracin yaninda duran defender 130 ne kadar kucuk kalmisdi Keske onuda cekseydik yahu

Yunus burdami
Sorun yok ufuk abi ;D ;D anca bizim ölçülerimize gelmişsindir ;D
ama bizde yükselmeye karar verdik

Daha ne istiyorsun ;D ;D