ZJ kullananan bazı arkadaşlar var 6 inch kaldırıp 33 ü zor sokuyor bushwacker midir nedir onları takıyor , kesiyor biçiyor en sonunda taktıkları 33 ;D ;D
en baştan takviyeli alacaktım, sonra nasıl olsa koparlar ozaman alırım diye erteledim, %100 kilitle bir takım mudzilla geldi geçti, kopmadı, GYMR 35 lerde kesin kopar dedim, onlarda geldi geçti, şimdi 38 de kesin kopar diyorum buradada kopmazsa, fabrikaya iade edicem üretim hatası var diye ;D ;D ;D
RRC ve discoda aks avantajı var , rotoflex aks kesmeyi zorlaştırıyor bu 1, ikincisi aks kafaları sabit, aşınıp çekiçleme ve boşluk yapamıyor, üçüncüsü akslar 24 frezeli sıyırma iltimali çok zayıf, metali ancak burarak koparabilir ama önce rotoflex kopması gerekir daha zayıf noktada çünkü, bagajda yedek şaft ve rotoflexsim var eğer arazide koparsa diye . Açıkçası çok korkum yok o yönden.
önde zırhlı shortland şaftı var double cardan, o kesin kopmaz, koparsa ön akslar kopar ki benim arabanın açılıp sıfırlanmamış bir ön dingili kaldı zaten oda açılınca rahatlarım, arızalı olduğum için açılmışken herşeyine bakılsın krizim tutuyor herşey sıfırlanıp çıkıyor ;D ;D ;D
önde zırhlı shortland şaftı var double cardan, o kesin kopmaz, koparsa ön akslar kopar ki benim arabanın açılıp sıfırlanmamış bir ön dingili kaldı zaten oda açılınca rahatlarım, arızalı olduğum için açılmışken herşeyine bakılsın krizim tutuyor herşey sıfırlanıp çıkıyor ;D ;D ;D
Abi sen çok güvenme , olacağı varsa, zamanı gelmişse, herşey olabilir.
MKG bu konuda uzmandır yakında aks fabrikası kuracakmış ;D ;D arabayı sıkıştırınca zorlamamak lazım , bir ivmeyle engelleri aşınca kolay kopma olmuyor, ama dayayıp zorlarsan veya tek tekere kaldırıp tüm difleri kilitleyip 3 tonu bir aksın üzerine bindirip zorlarsan ne olsa kopuyor.
Abi sen çok güvenme , olacağı varsa, zamanı gelmişse, herşey olabilir.
MKG bu konuda uzmandır yakında aks fabrikası kuracakmış ;D ;D arabayı sıkıştırınca zorlamamak lazım , bir ivmeyle engelleri aşınca kolay kopma olmuyor, ama dayayıp zorlarsan veya tek tekere kaldırıp tüm difleri kilitleyip 3 tonu bir aksın üzerine bindirip zorlarsan ne olsa kopuyor.