Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 2 Eyl 2009 #6,849 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Kivirmaya gerek yok Gencleride pistlerde gormek isteriz Genişletmek için tıkla ... Abicim biz de isteriz ama sizin kulvarlar biraz farklı gibi ;D biz böyle pistlerde takılıyoruz şimdilerde, daha kelebekliğe var çok şükür ;D ;D öyle yavuz abi gibi kamera açılarıyla falan dalavera çevirip 1 tane koymuyoruz, devamı da var ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Kivirmaya gerek yok Gencleride pistlerde gormek isteriz Genişletmek için tıkla ... Abicim biz de isteriz ama sizin kulvarlar biraz farklı gibi ;D biz böyle pistlerde takılıyoruz şimdilerde, daha kelebekliğe var çok şükür ;D ;D öyle yavuz abi gibi kamera açılarıyla falan dalavera çevirip 1 tane koymuyoruz, devamı da var ;D ;D ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 2 Eyl 2009 #6,850 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Valla bu konuda Yavuza 100 de 100 guvenirim Hic affetmez Soylemedi deme
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Valla bu konuda Yavuza 100 de 100 guvenirim Hic affetmez Soylemedi deme
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 2 Eyl 2009 #6,851 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz bu atisi belinden yapar
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 2 Eyl 2009 #6,852 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Yavuz bu atisi belinden yapar Genişletmek için tıkla ... valla bilmiyorum, en son kamera oyunları yapmıştı, hedefe dibinden sıkmalar falan ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Yavuz bu atisi belinden yapar Genişletmek için tıkla ... valla bilmiyorum, en son kamera oyunları yapmıştı, hedefe dibinden sıkmalar falan ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 2 Eyl 2009 #6,853 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Abicim biz de isteriz ama sizin kulvarlar biraz farklı gibi ;D biz böyle pistlerde takılıyoruz şimdilerde, daha kelebekliğe var çok şükür ;D ;D öyle yavuz abi gibi kamera açılarıyla falan dalavera çevirip 1 tane koymuyoruz, devamı da var ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... kaşınmaaa ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Abicim biz de isteriz ama sizin kulvarlar biraz farklı gibi ;D biz böyle pistlerde takılıyoruz şimdilerde, daha kelebekliğe var çok şükür ;D ;D öyle yavuz abi gibi kamera açılarıyla falan dalavera çevirip 1 tane koymuyoruz, devamı da var ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... kaşınmaaa ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 2 Eyl 2009 #6,854 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: valla bilmiyorum, en son kamera oyunları yapmıştı, hedefe dibinden sıkmalar falan ;D Genişletmek için tıkla ... gel canım gel yakından göstereyim nasıl hedef vurulur, öyle avuç dolusu saçmayla olmaz hedef vurmak ;D ;D saçmalı av tüfekleri körler içindir ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: valla bilmiyorum, en son kamera oyunları yapmıştı, hedefe dibinden sıkmalar falan ;D Genişletmek için tıkla ... gel canım gel yakından göstereyim nasıl hedef vurulur, öyle avuç dolusu saçmayla olmaz hedef vurmak ;D ;D saçmalı av tüfekleri körler içindir ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 2 Eyl 2009 #6,855 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: gel canım gel yakından göstereyim nasıl hedef vurulur, öyle avuç dolusu saçmayla olmaz hedef vurmak ;D ;D saçmalı av tüfekleri körler içindir ;D Genişletmek için tıkla ... abicim saygılar.. ;D avcılığa başladın sanırım... atıcılıkta bir ilerleme söz konusu da ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: gel canım gel yakından göstereyim nasıl hedef vurulur, öyle avuç dolusu saçmayla olmaz hedef vurmak ;D ;D saçmalı av tüfekleri körler içindir ;D Genişletmek için tıkla ... abicim saygılar.. ;D avcılığa başladın sanırım... atıcılıkta bir ilerleme söz konusu da ;D ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 3 Eyl 2009 #6,856 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ya bırakın bu tüfekli, saçmalı, atmalı pozları ;D ;D Söleyin bakiim pamuklu kumaş üzerindeki kurumuş kahve lekesi nasıl çıkar
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ya bırakın bu tüfekli, saçmalı, atmalı pozları ;D ;D Söleyin bakiim pamuklu kumaş üzerindeki kurumuş kahve lekesi nasıl çıkar
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 3 Eyl 2009 #6,857 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: ben talibim, yakında işsiz kalabilirim ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ortak olalum
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: ben talibim, yakında işsiz kalabilirim ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ortak olalum
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 3 Eyl 2009 #6,858 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: uyyyyyyy usagum ha cen ne kadar isteysun bu koti dukkana Genişletmek için tıkla ... Koti hee sorarum ben size onun içunmi konişmasini bilmeyenler cipci safalarinda ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: uyyyyyyy usagum ha cen ne kadar isteysun bu koti dukkana Genişletmek için tıkla ... Koti hee sorarum ben size onun içunmi konişmasini bilmeyenler cipci safalarinda ;D ;D ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 3 Eyl 2009 #6,859 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Ortak olalum Genişletmek için tıkla ... Tamam olur ama benim gözüm korktu valla, ortak olurken "kelebek" testi yapıcam ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Ortak olalum Genişletmek için tıkla ... Tamam olur ama benim gözüm korktu valla, ortak olurken "kelebek" testi yapıcam ;D ;D ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 3 Eyl 2009 #6,860 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Koti hee sorarum ben size onun içunmi konişmasini bilmeyenler cipci safalarinda ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ha cen oyle diyorsan oyledur daaaaaaaa
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Koti hee sorarum ben size onun içunmi konişmasini bilmeyenler cipci safalarinda ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ha cen oyle diyorsan oyledur daaaaaaaa
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 3 Eyl 2009 #6,861 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ha bu kelebek nedur daaaa ?
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 3 Eyl 2009 #6,862 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: ha bu kelebek nedur daaaa ? Genişletmek için tıkla ... "ben bilmem, hanım bilir" desem ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: ha bu kelebek nedur daaaa ? Genişletmek için tıkla ... "ben bilmem, hanım bilir" desem ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 3 Eyl 2009 #6,863 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: "ben bilmem, hanım bilir" desem ;D Genişletmek için tıkla ... dogridur usagummmm derim
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: "ben bilmem, hanım bilir" desem ;D Genişletmek için tıkla ... dogridur usagummmm derim
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 3 Eyl 2009 #6,864 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ha bu Yunus usagu yattimu ?