7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,297,259
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

AA Ankara'da mısınız Sevtap Hanım?!Hoşgeldiniz...Sizinle bizzat tanışmak isterdim,yarın gidecekseniz madem görüşmek zor olacak sanırım ,artık başka sefere ...Burada benim yapabileceğim birşey olursa seve seve...
SDC' Alıntı:
Onurcum bu Ankara ikimizi kaldırmaz sanırım, sen geldiğine göre ben yarın gidiyorum ;D

Etiketler

SDC' Alıntı:
Şile'de off-road yarışları mı varmış :

Sanırım önce Şile'da vaftiz etmek lazım ;D ;D

Seyretmeye gelirseniz beklerim. Seyirci etabında rescue olarak görev alacağım. Cumartesinden gideceğim.

nkurtkaya' Alıntı:
4X4 gözle bekliyoruz seni ve Elizabeth'i. Haftasonu Elizabeth'i Belgrad Ormanları ile mi, Kemerburgaz'ın çamuru ile mi yoksa Şile civasrında Off-Road yarışları ile mi tanıştırmak istersin artık sen karar ver.

Yahu hemen sıkıştırmyın kızcağızı ;D

ben zamansızlıktan Sevtaba anlatamadım aracın hiç bir arazi özelliğini , önce hafif bir yerde tarif edin arazisi nasıl çalışıyor , Sevtap iyice alışana kadar fazla zorlamayın. Alıştıktan sonra eminim sizi hayretlere düşürecek ;D ;D

Aaaaaa. Bunu senden beklemezdim sevgili abiciğim. Defender doğuştan araziye hazırdır ki Elizabeth fazlasıyla hazır. Hala'cığım zaten hepimizden iyi bilir off-road'u. Biz gösterir ihaz ederiz geri kalan teferruatı Naci babamız da bize göz kulak olur

Yaw araba hazır sizi bile öttürür demedi demeyin kiltsiz militsiz düz duvara tırmanıyor, benim kastettiğim Sevtap (kızcağız ;D ;D ) neresi low neresi kilit neresi high onları göstermeniz lazım, seri şekilde kilide nasıl geçilir nasıl çıkılır giderken high a nasıl alınır bunlar tecrübe istiyor o bakımdan demiştim.

Kolay bu teferruatlar kolay. Sağ taraf diff lock yok, sol taraf diff lock. Geride H, ileri itince L. Hepsi bu kadar

Sevtap ablacığım bir göz at bakalım araba deyişikliüi sana iyi gelcek herhalde 8)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9269.0

Ferdane Hanım ve Ömer teşekkür ederim

çok zor oldu ama geldiiimm, yollar berbattı :-\

SDC' Alıntı:
Ömer teşekkür ederim

çok zor oldu ama geldiiimm, yollar berbattı :-\
Defender İstambula geldi demek yollarda negibi sorun var ablacım araçta sorun yaşadınmı

Sağol Altuğcum, ben de hala çok seviniyorum ;D

İki yıldır off-road grubunda paylaştığımız herşey bana Land Rover almam gerektiğini işaret ediyordu, defender olması çok daha iyi oldu

yunus bager' Alıntı:
Defender İstambula geldi demek yollarda negibi sorun var ablacım araçta sorun yaşadınmı

Araçla sorun olmadı ama Bolu'dan itibaren görüş alanı berbattı.

Bugün ülkedeki tüm araçların %80 i tır ve kamyonmuş gibi geldi bana ve otobanlar da onlar için yapılmış gibi geldi ;D

Hafta içi normaldir okadar kamyon, tır olması
sen birde pazartesi akşamları şehirler arası yollara girde o zaman görürsün

abla bugün geçiceğini bilseydim boluda otostop çekerdim sen geçerken akşamda otobüsle geri gelirdim