7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,366,544
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Resmini neden çekmedin

Internettekilerin aynısı çeksem de farklı bişey değil. Ama içi çoooook güzel. Gösterge, göğüs, klima falan tam olması gerektiği gibi.

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
LR lar geliyorsa bileyimde yanıma kürek strap falan alayım,
Ben giderken ihtiyaç duymadığım için pek kullanmıyorumda ,yardım ederiz ;D ;D ;D

Bence LR a standart Japon yeter abi, paletli grubunu kurtarma durumunda onları alırız yanımıza..

;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
evet evet herzamanki gibi Hedefde Yavuz var Cok seviyolar Bi dahaki sefere Yavuz affetmeyecek japonu filan

Bidahakine Koca oğlan biterse ben de gelirim. LR mi J**on mu kendileri karar verirler artık ;D

Hem Batmak ta maharet ister, Zaten işin zevki orda.

Gerek kalmayacak Nejatcım ben icabına bakıcam onların , toplu katliam ;D ;D

hyavuz2000' Alıntı:
Nejat, senin Fotolarda dehşet çıkmış bu gün baka baka doyamadım. Çok güzellerdi. Tam posterlik olmuş.

Reha sağolsun iyi çekmiş. Ben de biraz debelendim işte. Hep JXXP'ciler mi deniz kenarında bir sağa bir sola gazlayacak. Defender'da yapar dedim ve yaptı.

nkurtkaya' Alıntı:
Internettekilerin aynısı çeksem de farklı bişey değil. Ama içi çoooook güzel. Gösterge, göğüs, klima falan tam olması gerektiği gibi.
Doğru diyorsun yakından görmeden olmuyor

Hee ne oldu hani hala avatar resmi yapadın şu fotoyu çukle aleme görsün defender nasıl 4 tekere kalkıyor diye

yunus bager' Alıntı:
Hee ne oldu hani hala avatar resmi yapadın şu fotoyu çukle aleme görsün defender nasıl 4 tekere kalkıyor diye

Boşver yaaa. Avatarım güzel.

Yavuz abi bu büjiler çok farklı normeldemi böyle yoksa özelmi ?

yavuz abi bu 4 tırnaklı bujilerden memnun musun tırnak aralığı kaç benim bildiğim 0.90 olması gerekiyomuş bizim araçlarda

İlk foto özel lazer platinium dört tırnaklı capon bujisi ;D ;D ;D sekizer sekizer ateşliycem onları ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi bu 4 tırnaklı bujilerden memnun musun tırnak aralığı kaç benim bildiğim 0.90 olması gerekiyomuş bizim araçlarda

Altuğ bu bujilerde ayar olmaz 100 bin km garantili ayarları bozulmaz, maksimum ateşleme sağlar, özellikle lpg için çok kullanışlı.