7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,388,443

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bu Disco nun ,Series modelleri varmı ? ;D
yoksa iz genişliği standardı bu kadarmı ;D
Bu kadarsa kanala bile girmek tehlikeli bu araçla ;D
Nerde Yavuzun araç,nerde bu araç,

discovery-V8' Alıntı:
Size tartışacak bir eğim fotosu daha ;D ;D

Resim büyük bir ihtimalle foto montaj
-Dikkat ederseniz aracın ön tarafında bir başka araç var ve eğimi bundan çok farklı
-Montaj sırasında adamın gövdesini ve aracın sol üst köşesindeki portbagajı yok etmişler
- Aracın arka camına yansıyan ağaç görüntüleri etrafındaki ağaç yapısıyla uyumsuz
-öndeki aracın o şekilde görülebilmesi için ya aracın önünde dik bir yokuş olmalı yada öndeki araç iki katlı olmalı Önde dik bir yokuş olmadığı arazi yapısına baktığımızda kolayca anlaşılıyor

Birazdan yaylaya giedeceğim döndüğümde tartışmaların neticesini okurum artık

% 100 gerçek tartışılacak birşey yok 8)
Bozuk yoldan geçiyor ileride düzeliyor :
Aslında amörtisörlerde hareket yok meyile göre şekil alması lazım ama arabadan diyebilirim ???
Yavuz abi fotonun aslı sende sonuçları da sen açıklarsın herhalde tartışmalara müdahale etmeden ;D

Kanlı cuma sona erdi ama kanımın son damlasına kadar savaştım

acemi80' Alıntı:
Birazdan yaylaya giedeceğim döndüğümde tartışmaların neticesini okurum artık

Hocam bu defa yanılıyorsunuz galiba çeki kancasınada bakalım
ve ön dinğil düz duruyor anlaşılıyorki araka teker kanalı geçince araçta düzelecek öndedi aracın düz durması bence normal
Madem yayalaya gidiyorsun artık gelince tartışırız

Arka cama yansıyan ağaçların görüntüleri de uyumsuz değil bence...

Ayrıca önde duran araç yüksekte değil, kanaldan kurtulmuş olduğu için normal boyutuna ulaşmış

SDC' Alıntı:
Kanlı cuma sona erdi ama kanımın son damlasına kadar savaştım

Hadi geçmiş olsun bugün benim içinde pek güzel geçmedi
sanayi çıkışı bir megan'ın kapısına ford imzası attım olan benim arka tompon közesine oldu yenisini aldım para değil 11 tl ama yetkili bayiden aldığım parça orjinaliyle uzaktan yakından alakası yok ona canım sıkıldı

SDC' Alıntı:
Arka cama yansıyan ağaçların görüntüler de uyumsuz değil bence...

Ayrıca önde duran araç yüksekte değil, kanaldan kurtulmuş olduğu için normal boyutuna ulaşmış
bende aynı şeyi düşünüyorum dsconun araka çak yaklaşık 10 dece eğimi var fotoğrafa giremeyen ağaşlar vardır

Geçmiş olsun Yunus...

Bu konularda uzman bir arkadaşımdan öğrendiğime göre artık markayı ambalajında alsan bile içinden çakma ürün çıkması çok sık görülen bir durummuş.

SDC' Alıntı:
Geçmiş olsun Yunus...

Bu konularda uzman bir arkadaşımdan öğrendiğime göre artık markayı ambalajında alsan bile içinden çakma ürün çıkması çok sık görülen bir durummuş.
Ama bukadarda olmazki yetkili acenta yani aracı aldığım bayi
ustüne basa basada orjilandir diyorlarya onada kafam bozuldu bakalım başka yerlerde bakacam belki orjınalini bulurum

yavv işten anlamasam amenna parçayı basan kalıp başka ve bu lampon 3. kasa değişti hala aynı tampon kullanılıyor
neyse yavv kabahat benim adam arkamdan basıyor kornayı kornayı duyuyorum ama bana çaldığının farkında değildim taki katur kutur sesler gelene kadar