Abi kötülemek için söylememiştim ben, göz var izan var matematik var yani ;D
Bir de hiluxlarda 3. foto da bariz hız+eğim farkı var, arka lastiğe bakarsan görürsün..
Diğer fotodaki hilux da dengede gayet
Abi kötülemek için söylememiştim ben, göz var izan var matematik var yani ;D
Bir de hiluxlarda 3. foto da bariz hız farkı var, arka lastiğe bakarsan görürsün..
Diğer fotodaki hilux da dengede gayet
87 model Hilux'un en güzel ve sağlam kasası 87 si zaten. O değil de abi ben kimseyle uğraşmıyorum yarışmıyorum, her zaman işin esprisindeyim ve esprisinde olucam Yoksa el oğlunun ürettiği araçlar yüzünden birbirimizi yemek neye?
87 model Hilux'un en güzel ve sağlam kasası 87 si zaten. O değil de abi ben kimseyle uğraşmıyorum yarışmıyorum, her zaman işin esprisindeyim ve esprisinde olucam Yoksa el oğlunun ürettiği araç yüzünden birbirimizi yemek neye?
tam tersini denemek lazım ;D ;D
Denemek lazım ustünden geçer ama biraz dar gelir tek taraftan çıkarsam olabilir ;D ;D ;D
ben bir sene boyunca 90 model hiluks kulandım o seneden okadar kar yağdıki bazen uyanıklık yapım ford transiti alıyordum rahat ediyordum bu anlattığımda çok ciddiyim
karda cincir takılı arakasına 500kl yük hala gitmrktr zorlanıyordu her akaşam 15 transit ile gikiğim yolu toyota ile 1 saatet gidemediğim oluyordu
bır araç bukadarmı yere tutunmaz başka örneği yoktur zannedersem
Gittim işe yarayacak araç yok gibi bişey bir tane var eğer parekendeye düşerse alacaz
parakende satıpta 20 kadar araç var ihalede olanlarda aynı durumda kapalı olnalar çok berbat ya hiç masraf etemden bineceksin yada en az 20bin harcayıp adam edeceksin açık olanlarda birkaç tane adam olacak olana var
parakende
kapalılar 4,150 tl
tenteliler 3,500 tl