nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 25 Eyl 2009 #8,145 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sizi bilmem ama ben bu saatte ancak yatağa uzanıcam
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 25 Eyl 2009 #8,146 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Senin kalfadan mı tırstın Bilmem aslında Mehmetçik Vakfı na yapacaktım ama anlamadım : Onur o eklediğin ne, boşuna uğraştırma ;D ;D söle de ona göre bakayım Genişletmek için tıkla ... kalfa işi kolay biraz silikonu anahtarlara bulaştırıyorsun sabahtan akşama onunla uğraşıyor ;D ;D ;D Onur bu devrilip tekrar düzelen patrolmü?
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Senin kalfadan mı tırstın Bilmem aslında Mehmetçik Vakfı na yapacaktım ama anlamadım : Onur o eklediğin ne, boşuna uğraştırma ;D ;D söle de ona göre bakayım Genişletmek için tıkla ... kalfa işi kolay biraz silikonu anahtarlara bulaştırıyorsun sabahtan akşama onunla uğraşıyor ;D ;D ;D Onur bu devrilip tekrar düzelen patrolmü?
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 25 Eyl 2009 #8,147 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: kalfa işi kolay biraz silikonu anahtarlara bulaştırıyorsun sabahtan akşama onunla uğraşıyor ;D ;D ;D Onur bu devrilip tekrar düzelen patrolmü? Genişletmek için tıkla ... Evet abi yan yatıyo, sonra toparlıyo.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: kalfa işi kolay biraz silikonu anahtarlara bulaştırıyorsun sabahtan akşama onunla uğraşıyor ;D ;D ;D Onur bu devrilip tekrar düzelen patrolmü? Genişletmek için tıkla ... Evet abi yan yatıyo, sonra toparlıyo.
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 25 Eyl 2009 #8,148 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Evet abi yan yatıyo, sonra toparlıyo. Genişletmek için tıkla ... gazlamasa yuvarlanir ama cok yerinde bir hareket yapiyor Kacirmamak lazim
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Evet abi yan yatıyo, sonra toparlıyo. Genişletmek için tıkla ... gazlamasa yuvarlanir ama cok yerinde bir hareket yapiyor Kacirmamak lazim
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 25 Eyl 2009 #8,149 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: gazlamasa yuvarlanir ama cok yerinde bir hareket yapiyor Kacirmamak lazim Genişletmek için tıkla ... bin kere seyrettim ben bunu, yerinde hareketten ziyade biraz ballı bu arkadaş ;D ;D ;D aynı hareketi bidaha yaparsa sözümü geri alırım ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: gazlamasa yuvarlanir ama cok yerinde bir hareket yapiyor Kacirmamak lazim Genişletmek için tıkla ... bin kere seyrettim ben bunu, yerinde hareketten ziyade biraz ballı bu arkadaş ;D ;D ;D aynı hareketi bidaha yaparsa sözümü geri alırım ;D ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 25 Eyl 2009 #8,150 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: bin kere seyrettim ben bunu, yerinde hareketten ziyade biraz ballı bu arkadaş ;D ;D ;D aynı hareketi bidaha yaparsa sözümü geri alırım ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yok be abi bence tecrübeden, herifler Dubai'de offroad diye sabah akşam çölde tırmanıyorlar Bence tecrübeden.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: bin kere seyrettim ben bunu, yerinde hareketten ziyade biraz ballı bu arkadaş ;D ;D ;D aynı hareketi bidaha yaparsa sözümü geri alırım ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yok be abi bence tecrübeden, herifler Dubai'de offroad diye sabah akşam çölde tırmanıyorlar Bence tecrübeden.
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 25 Eyl 2009 #8,151 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: bin kere seyrettim ben bunu, yerinde hareketten ziyade biraz ballı bu arkadaş ;D ;D ;D aynı hareketi bidaha yaparsa sözümü geri alırım ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ben de ;D hem benim seyrettiğim videoda pajero olarak adlandırılmıştı sende yaparsın aynısını Onurcum, ne var ki o da capon diel mi
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: bin kere seyrettim ben bunu, yerinde hareketten ziyade biraz ballı bu arkadaş ;D ;D ;D aynı hareketi bidaha yaparsa sözümü geri alırım ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ben de ;D hem benim seyrettiğim videoda pajero olarak adlandırılmıştı sende yaparsın aynısını Onurcum, ne var ki o da capon diel mi
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 25 Eyl 2009 #8,152 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: ben de ;D hem benim seyrettiğim videoda pajero olarak adlandırılmıştı sende yaparsın aynısını Onurcum, ne var ki o da capon diel mi Genişletmek için tıkla ... Yaparım tabi ne var bunda
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: ben de ;D hem benim seyrettiğim videoda pajero olarak adlandırılmıştı sende yaparsın aynısını Onurcum, ne var ki o da capon diel mi Genişletmek için tıkla ... Yaparım tabi ne var bunda
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 25 Eyl 2009 #8,153 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onur budamı tecrube http://www.youtube.com/watch?v=H6jCz6Q2RDI
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 25 Eyl 2009 #8,154 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: bin kere seyrettim ben bunu, yerinde hareketten ziyade biraz ballı bu arkadaş ;D ;D ;D aynı hareketi bidaha yaparsa sözümü geri alırım ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bence orayi tecrube etmis cunku bekliyor lastigin basmasini once veya sonra gazlasa kesin devrilir
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: bin kere seyrettim ben bunu, yerinde hareketten ziyade biraz ballı bu arkadaş ;D ;D ;D aynı hareketi bidaha yaparsa sözümü geri alırım ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bence orayi tecrube etmis cunku bekliyor lastigin basmasini once veya sonra gazlasa kesin devrilir
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 25 Eyl 2009 #8,155 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Onur budamı tecrube http://www.youtube.com/watch?v=H6jCz6Q2RDI Genişletmek için tıkla ... Buna direk fake diyoruz
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Onur budamı tecrube http://www.youtube.com/watch?v=H6jCz6Q2RDI Genişletmek için tıkla ... Buna direk fake diyoruz
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 25 Eyl 2009 #8,156 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Buna direk fake diyoruz Genişletmek için tıkla ... fake ne demek ?
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Buna direk fake diyoruz Genişletmek için tıkla ... fake ne demek ?
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 25 Eyl 2009 #8,157 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: fake ne demek ? Genişletmek için tıkla ... Sahte yani. Bilgisayarla yapılmış
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: fake ne demek ? Genişletmek için tıkla ... Sahte yani. Bilgisayarla yapılmış
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 25 Eyl 2009 #8,158 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar şimdi tam Yunusluk bir video geliyor bekleyin ................
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 25 Eyl 2009 #8,159 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Sahte yani. Bilgisayarla yapılmış Genişletmek için tıkla ... Şimdi merak etme Mete hocam gerekli yorumu yapar
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Sahte yani. Bilgisayarla yapılmış Genişletmek için tıkla ... Şimdi merak etme Mete hocam gerekli yorumu yapar
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 25 Eyl 2009 #8,160 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar http://www.youtube.com/watch?v=lega64_yZlc