7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,445,843
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

en sevdiğim yanı genelde sabah 05 cıvarı Ankaraya girerdim manzarası cok hoşuma giderdi 6-7 senedir gidemedim

Etiketler

Afyon tarafindan giriste dag tas ev olmus.polatliyla 10 yila birlesir

Basta deniz yok. Sahil yok. Gunesin batisini deniz kiyisindan izleyecek yer yok.

Sinekten gecilmez. Bir asiklar tepesi vardi. Onuda ticari bir yer yaptilar.heryer kendinpisir kendin ye.
Para vermeden mangal yakacak yer bile yok.
Ankara dogumluyum. 6 yil birebir ankaradaydim ama yine sevmiyorum. Sevemedim.

ilk geldiğimde tunalıya gitmem gerekti, dedim ki ankaralı arkadaşlara tunalı uzak mıdır ? öf çok uzak yaa şeklinde tepkilerden sonra bindim okulun servisine, son durakta inmemi tembihlediler. akışkan bir trafikte ilerledikten 20 dakika sonra servis durdu, önceki durmalarından tevekkeli bir başka durak sandım. taa ki herkes inene kadar anladım ki tunalı burasıymış, okula 20 dk mesafedeymiş çook uzak olan yer 20 dakikaymış yani ;D allah vere de siz istanbulda kartal'dan yeşilköy'e bi gidin ya da sarıyer'den kadıköy'e dedim içimden ;D ;D

Haltetmişsiniz siz ;D ;D

B..k atmayın bakiim başkente, ben çok seviyorum burayı ;D

Yok yok ankara sevilmez. ankarayi sevenler yarin cok sey diyecekler ama olsun
Ankara sevilmez. Kirmizi isikta duruyorum diye korna calan bile oldu.
Ankarada serit degistirmenin farkli bir yolu vardir.
Aynaya bakma yavas yavas serit degistir. Serit dolu bile olsa sana yol verecektir mantigi vardir.

Ben aslen Rizeliyim (hiç gidemedim) İzmitte dogdum büyüdüm ama ikisinide hiçbiryerle degişmem