7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,444,580
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

gerçekten ankara trafiği çok tuhaf. ankara trafiğinden sonra, ülkenin en rezil trafiği olarak bilinen istanbul trafiğinde kendimi avrupada gibi hissediyorum çok ciddiyim..

Etiketler

Her yerin kendine özgu trafığı vardır önemli olan ayak uydurmasını bilmek İstanbulda makasa girmeyi , antalyada 07 lerden uzak durmayı ,
vs bilmek gerekir

Istanbulda yogun trafik olsa bile saygi var. Onune kiran yok. Kirmizi isikta gecen yok.
Ankarada ne serit var nede trafikte saygi.
Ankarada trafikte yaptigini izmirde yapsan adami doverler ayiltir bir daha doverler.

siz bu kadar ankara diyince aklıma odtü,yüzüncüyıl sitesi,sakarya,dost kitabevi,caminin altındaki marketten alınıp yapılan kokoreç,sinemalardaki olaylı rock konserleri,trende içilen ateş suları geldi.....ne güzel bir haftasonu geçirmiştim...anılara gittim şimdi

Cüneyt , Seninle anlaşabildiğimiz bir konu çıktı sonunda ;D

Hocam bu sinemalardaki olayli rock konserleri nasil oluyor?

vosdost' Alıntı:
Istanbulda yogun trafik olsa bile saygi var. Onune kiran yok. Kirmizi isikta gecen yok.
Ankarada ne serit var nede trafikte saygi.

kesinlikle katılıyorum. yani istanbulda adam yapıyo magandalığını ama bu ayılığı kitleleri etkilemiyor sadece görüyorsun vay hayvan diyosun. mantıksız bi hareket olmuyor ortada sadece aykırı oluyor. ankarada ise öyle saçma şeyler yapıyo ki insanlar şaş kal.. özellikle badem bıyıklı otobüs şoförlerimiz gerçekten zorluyor insanı ankarada. hele sinyal kullanmak yerine camdan çıkardıkları işaret parmaklarıyla 1 yapmaları..... ;D

vosdost' Alıntı:
Hocam bu sinemalardaki olayli rock konserleri nasil oluyor?
istanbuldan death metal yapan gruplar geliyordu o zaman.bakırköylüler acaip fanatiktir.ankaralı gruba tepki gösterirler pogo falan derken ortalık kan gövdeyi götürür.bir grup karakolda bir grup mezarlıkta uyumaya giderdi ne günlerdi be...

yahu bunlar istiklal caddesinin yerini tutar mı ? konserin canlısı orda, barın hertürlüsü orda, her sokakta ayrı midye dolma tavası, küçük beyoğlu, çiçek pasajı, asmalı mescit, şampiyon kokoreç, kızılkayalar ıslak tava hamburgeri.......... daha ne diim )

Adam bir dakkika demis. Bas frene dur.veya carp.
Onun icin onemlimi? Ya arkadan gelen otobus ona yetisirse ne olacak.
O halk otobusleri yokmu? Bosken arkasinda doluyken onunde gidilmez.ticari taksilerde oyle.
Kizilaydaki 10 aractan 7 ticari taksi

Bana musade artik yatayim.
Sabah 8 kogus kalk verilecek

fastjunkie' Alıntı:
yahu bunlar istiklal caddesinin yerini tutar mı ? konserin canlısı orda, barın hertürlüsü orda, her sokakta ayrı midye tavası, şampiyon kokoreç, kızılkayalar ıslak tava hamburgeri.......... daha ne diim )
birisi istanbulu özlemiş. tutmaz ama ankara havası başkadır anadolu'lu olmak, başkent olmak, memur olmak DENİZ'e sahip çıkamamak.Ankara Ankaradır.

vosdost' Alıntı:
Adam bir dakkika demis. Bas frene dur.veya carp.
Onun icin onemlimi? Ya arkadan gelen otobus ona yetisirse ne olacak.
O halk otobusleri yokmu? Bosken arkasinda doluyken onunde gidilmez.ticari taksilerde oyle.
Kizilaydaki 10 aractan 7 ticari taksi

ciddi bir motosiklet kazası yaşamıştım lise sonda. önümdeki taksi yokuş aşağı viraj alırken aniden sağa kırdı yolcu almak için... viraj alırken zaten yatık olan motor o heyecanla frenlere asılmak suretiyle altımdan kaçıp darma duman olmuştu. allahtan bana pek birşey olmadı.. dahası da var zar zor ayağa kalktığımda taksi çoktan kaçmıştı ...

duman' Alıntı:
birisi istanbulu özlemiş. tutmaz ama ankara havası başkadır anadolu'lu olmak, başkent olmak, memur olmak DENİZ'e sahip çıkamamak.Ankara Ankaradır.
DENİZ derken