7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,446,249
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

viscous coupler aktarma, şasi yok, bol elektronik, amerikan tarzı büyük motorda olmasa hiç farkı yok.

Bana çok kızacaklar ;D ;D

Etiketler

su geçişlerinde yok orasına su girdi yok burasına su girdi aman onu koruyum aman bunu koruyum demekle offroad nasıl yapılırkii

Yapilirda sonrasi
Bir arac parasi harcanir. Klimanin gostergesi bozuk. Ayna ayar tutmuyor.
Turbo teline camur dolmus.otomatik vites yagi cok isinmis

Merhaba arkadaşlar, jeep çilerin ortaya çıkma saati değil henüz genellikle onlar gece pembe dizilerini seyrettikten sonra ortaya çıkarlar o yüzden sorularınıza cevap alamazsınız ;D
(Bu arada Ufuk sen fanatik jeep çilier sınıfından değilsin lafım sana değil)

Valla babacım dün gördük ki jeep'ciler araçlarıyla ilgileniyordu. Ama araziye giden oldu ama aracına bakım yapan oldu. Diğer taraftanda gördük ki landcılar havuz başı cıstak cıstak yapmış. Şimdi kim pembe dizi izliyor ben anlayamadım bir izah edin lütfen....

Bu arada gaz olmadan sayfaya girmediğimiz tescillendi iyi mi. Eleverdik kendimizi

Dün bir LR cunun neler yaptığını hemen ispat edeyim sana öyle evde oturup pembe dizi seyretmek yok
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33443.0

Orada Motorsiklet üzerinde ve Kürsüde konuşma yaparken gördüğün aksaçlı adam bir LR cu ve kesinlikle pembe dizi seyretmediği görülüyor

acemi80' Alıntı:
Orada Motorsiklet üzerinde ve Kürsüde konuşma yaparken gördüğün aksaçlı adam bir LR cu ve kesinlikle pembe dizi seyretmediği görülüyor

Ben dün kahvede olanları bilirim. bkz. 3-4 sayfa gerisi... Herkes bronz tenleriyle oturuyordu kahvede

SDC' Alıntı:
Tünaydın (herkese)

Tiklayip gonderdikten sonra ah dedim ama.... Sonra araya biseyler girince kaynadi... Biseyden korkyunmu basina geliyor

baylar ve bayanlar

Bak seni rahatlatacak (hoşuna gideceğini zannettiğim) bir şey söyleyeyim Sabahleyin Rubikon ları inceledim biraz özellikle 4 kapı olanlar baya güzel olmuş şimdi artık araziye kampa gidecek hale gelmiş.