KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba arkadaşlar, jeep çilerin ortaya çıkma saati değil henüz genellikle onlar gece pembe dizilerini seyrettikten sonra ortaya çıkarlar o yüzden sorularınıza cevap alamazsınız ;D
(Bu arada Ufuk sen fanatik jeep çilier sınıfından değilsin lafım sana değil)
Merhaba arkadaşlar, jeep çilerin ortaya çıkma saati değil henüz genellikle onlar gece pembe dizilerini seyrettikten sonra ortaya çıkarlar o yüzden sorularınıza cevap alamazsınız ;D
(Bu arada Ufuk sen fanatik jeep çilier sınıfından değilsin lafım sana değil)
Valla babacım dün gördük ki jeep'ciler araçlarıyla ilgileniyordu. Ama araziye giden oldu ama aracına bakım yapan oldu. Diğer taraftanda gördük ki landcılar havuz başı cıstak cıstak yapmış. Şimdi kim pembe dizi izliyor ben anlayamadım bir izah edin lütfen....
Bu arada gaz olmadan sayfaya girmediğimiz tescillendi iyi mi. Eleverdik kendimizi
Valla babacım dün gördük ki jeep'ciler araçlarıyla ilgileniyordu. Ama araziye giden oldu ama aracına bakım yapan oldu. Diğer taraftanda gördük ki landcılar havuz başı cıstak cıstak yapmış. Şimdi kim pembe dizi izliyor ben anlayamadım bir izah edin lütfen....
Bu arada gaz olmadan sayfaya girmediğimiz tescillendi iyi mi. Eleverdik kendimizi
Bak seni rahatlatacak (hoşuna gideceğini zannettiğim) bir şey söyleyeyim Sabahleyin Rubikon ları inceledim biraz özellikle 4 kapı olanlar baya güzel olmuş şimdi artık araziye kampa gidecek hale gelmiş.