KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Şimdi şu resimleri beraber yorumlayalım sol taraftaki resim orijinali sağ taraftakini ben 30 derece sola çevirdim. Şimdi bu iki foto daki adama bakalım soldaki fotdaki adam adeta yıkılmak üzere sağdaki ise kenara paralel duruşu normal. Burdanda anlaşılıyorki orjinal dediğimiz resim sağa doğru 30 derece eğilmiş
Şimdi şu resimleri beraber yorumlayalım sol taraftaki resim orijinali sağ taraftakini ben 30 derece sağa çevirdim. Şimdi bu iki foto daki adama bakalım soldaki fotdaki adam adeta yıkılmak üzere sağdaki ise kenara paralel duruşu normal. Burdanda anlaşılıyorki orjinal dediğimiz resim sola doğru 30 derece eğilmiş
Arkada 2 insan görünüyor. Yakın olanını dik duruyor olarak referans alırsanız yaptığınız düzeltme doğru Mete hocam. Eğer öndeki insan arabanın yatışına paralel hafif eğilmiş diye düşünürseniz, bu sefer arkadaki insanı dik olarak referans alırsanız aracın yattığı açı biraz daha heyecan verici olur.
Mete hocam size zahmet olacak ama bir de dediğim şekilde 2 resmi yanyana koysanız sonra da sizin yaptığınızla alt alta koyup baksak ?
Sürücü ile arka plandaki adamın doğrultuları paralel olduğu müddetçe hile var diyemeyiz.
Araçla yer arasındaki eğimi belirleyen fotoğrafın kenarı mıdır?
Fotoyu döndürdükçe açıyı değiştirmiş mi oluyorsunuz?