discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 12 Haz 2009 #1,313 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hyavuz2000' Alıntı: Yunus gönlünden kim geçiyorsa, işin sonu hayırlı olsun da, Mal mülk çok problem değil. Genişletmek için tıkla ... Yok canım daha neler ;D Araç Hakan ın, ve avantarındaki 2009 un aynısı olacak kısmetse, Tek farkla motor V8 olacak, puma değil.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hyavuz2000' Alıntı: Yunus gönlünden kim geçiyorsa, işin sonu hayırlı olsun da, Mal mülk çok problem değil. Genişletmek için tıkla ... Yok canım daha neler ;D Araç Hakan ın, ve avantarındaki 2009 un aynısı olacak kısmetse, Tek farkla motor V8 olacak, puma değil.
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 12 Haz 2009 #1,314 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Yok canım daha neler ;D Araç Hakan ın, ve avantarındaki 2009 un aynısı olacak kısmetse, Tek farkla motor V8 olacak, puma değil. Genişletmek için tıkla ... Yavv aslında biliyordumda
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Yok canım daha neler ;D Araç Hakan ın, ve avantarındaki 2009 un aynısı olacak kısmetse, Tek farkla motor V8 olacak, puma değil. Genişletmek için tıkla ... Yavv aslında biliyordumda
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 12 Haz 2009 #1,315 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Süper oluyo süperrrrrr. Bearmach helezonlar, herbiyerdeki polybush'lar ama hepsinden öte strech filme sarılı şase... ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Süper oluyo süperrrrrr. Bearmach helezonlar, herbiyerdeki polybush'lar ama hepsinden öte strech filme sarılı şase... ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 12 Haz 2009 #1,316 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Süper oluyo süperrrrrr. Bearmach helezonlar, herbiyerdeki polybush'lar ama hepsinden öte strech filme sarılı şase... ;D Genişletmek için tıkla ... Nejatcim hepsi bi yana şase bi yana onun ayri bi yeri var
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Süper oluyo süperrrrrr. Bearmach helezonlar, herbiyerdeki polybush'lar ama hepsinden öte strech filme sarılı şase... ;D Genişletmek için tıkla ... Nejatcim hepsi bi yana şase bi yana onun ayri bi yeri var
hyavuz2000 Kamp I Mesajlar 140 Tepkime Puanı 0 12 Haz 2009 #1,317 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Yok canım daha neler ;D Araç Hakan ın, ve avantarındaki 2009 un aynısı olacak kısmetse, Tek farkla motor V8 olacak, puma değil. Genişletmek için tıkla ... Vay abicim benim ;D , yani rengi de Kurşuni mi yapıyoz
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Yok canım daha neler ;D Araç Hakan ın, ve avantarındaki 2009 un aynısı olacak kısmetse, Tek farkla motor V8 olacak, puma değil. Genişletmek için tıkla ... Vay abicim benim ;D , yani rengi de Kurşuni mi yapıyoz
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 12 Haz 2009 #1,318 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hem kurşuni hemde 38 lastikli ;D ;D ;D Ufufk abiyi attach ederiz arkaya ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hem kurşuni hemde 38 lastikli ;D ;D ;D Ufufk abiyi attach ederiz arkaya ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 12 Haz 2009 #1,319 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Süper oluyo süperrrrrr. Bearmach helezonlar, herbiyerdeki polybush'lar ama hepsinden öte strech filme sarılı şase... ;D Genişletmek için tıkla ... Nejat sadece şasi değil her bir parça streçlenip kutulandı ;D ;D Bir çuval galvanizli cıvata ve somun aldık, bazı cıvataları orjinali ile aynı ama galvanizli olsun diye yarım gün aradığmı biliyorum ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Süper oluyo süperrrrrr. Bearmach helezonlar, herbiyerdeki polybush'lar ama hepsinden öte strech filme sarılı şase... ;D Genişletmek için tıkla ... Nejat sadece şasi değil her bir parça streçlenip kutulandı ;D ;D Bir çuval galvanizli cıvata ve somun aldık, bazı cıvataları orjinali ile aynı ama galvanizli olsun diye yarım gün aradığmı biliyorum ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 12 Haz 2009 #1,320 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Hem kurşuni hemde 38 lastikli ;D ;D ;D Ufufk abiyi attach ederiz arkaya ;D Genişletmek için tıkla ... Col sarisi olmazsa attach matac olmam
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Hem kurşuni hemde 38 lastikli ;D ;D ;D Ufufk abiyi attach ederiz arkaya ;D Genişletmek için tıkla ... Col sarisi olmazsa attach matac olmam
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 12 Haz 2009 #1,321 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Col sarisi olmazsa attach matac olmam Genişletmek için tıkla ... Renk kodu varmı ? hala araştırıyoruz rengi doğrusu.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Col sarisi olmazsa attach matac olmam Genişletmek için tıkla ... Renk kodu varmı ? hala araştırıyoruz rengi doğrusu.
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 12 Haz 2009 #1,322 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Renk kodu varmı ? hala araştırıyoruz rengi doğrusu. Genişletmek için tıkla ... Senin kutuphanede vardir mutlaka
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Renk kodu varmı ? hala araştırıyoruz rengi doğrusu. Genişletmek için tıkla ... Senin kutuphanede vardir mutlaka
hyavuz2000 Kamp I Mesajlar 140 Tepkime Puanı 0 12 Haz 2009 #1,323 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Col sarisi olmazsa attach matac olmam Genişletmek için tıkla ... , evet ya renk hala bir problem. en zor kısmı da o kaldı galiba.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Col sarisi olmazsa attach matac olmam Genişletmek için tıkla ... , evet ya renk hala bir problem. en zor kısmı da o kaldı galiba.
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 12 Haz 2009 #1,324 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu kadar yapilandan sonra standart renk koduyla boyanirsa yakismaz diye dusunuyorum Rengide ozel olmali
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu kadar yapilandan sonra standart renk koduyla boyanirsa yakismaz diye dusunuyorum Rengide ozel olmali
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 12 Haz 2009 #1,325 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Daha renk belli degilmi yoksa jeep takma yerindenmi bahsediyorsunuz anlamadım
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Daha renk belli degilmi yoksa jeep takma yerindenmi bahsediyorsunuz anlamadım
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 12 Haz 2009 #1,326 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Daha renk belli degilmi yoksa jeep takma yerindenmi bahsediyorsunuz anlamadım Genişletmek için tıkla ... Arabada bana ait tek yer orasi jeep takma yerini ne renk istersem ona boyaticaklarmis Henuz karar vermedim
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Daha renk belli degilmi yoksa jeep takma yerindenmi bahsediyorsunuz anlamadım Genişletmek için tıkla ... Arabada bana ait tek yer orasi jeep takma yerini ne renk istersem ona boyaticaklarmis Henuz karar vermedim
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 12 Haz 2009 #1,327 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Renk belli değil maalesef, Bunlar standard 2009 Renkleri, sizce hangisi güzel? [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4]
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Renk belli değil maalesef, Bunlar standard 2009 Renkleri, sizce hangisi güzel? [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4]
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 12 Haz 2009 #1,328 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 1 Standart olmaz 2 Illa tek renkmi olacak