KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
herkese tünaydın sabaha kadar diş ağrısından kıvrandım şimdi dişçiden geldim kanal tedavisi sırasından kökte çatallanan bir sinir kalmış ve apse yapmış arasıra ağrı yapması bundanmış inş cumaya kadar olayı çözecem ;D ağrıyan dişle mangalın tadı da pelk çıkmıyor ;D ;D ;D
herkese tünaydın sabaha kadar diş ağrısından kıvrandım şimdi dişçiden geldim kanal tedavisi sırasından kökte çatallanan bir sinir kalmış ve apse yapmış arasıra ağrı yapması bundanmış inş cumaya kadar olayı çözecem ;D ağrıyan dişle mangalın tadı da pelk çıkmıyor ;D ;D ;D
hepinize teşekkürler sabah kadar kıvrandım tabi hiçbir şey yiyemedim uyuşukluk geçmeden ağrı korkusuna bişeyler atıştırıyım dedim ama yapmamam gerektiğini şimdi anladım arada dudağımıda çiğnemişim ;D ;D ;D birde onun acısı eklenicek ;D