KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bende üç defa izledim ama her defa sında bir muzur fikir aklıma geldi her an o uzun yolda ağaçların arasından bir inek çıkacakmış gibi hissettim. (Bizim burda olsa filim öyle biterdi)
Bende üç defa izledim ama her defa sında bir muzur fikir aklıma geldi her an o uzun yolda ağaçların arasından bir inek çıkacakmış gibi hissettim. (Bizim burda olsa filim öyle biterdi)
01.06.2009 saat 06:50'de başladığım çalışma maceram bugün 13:30'da bitti : Yaklaşık 29 saatlik ( 3 saat masamda uyudum) çalışma neticesinde akşam maliye bakanından ve evden uzak bir gün geçti. Müsadenizi ve hoşgörünüzü rica ederek aranızdan ayrılacağım. On line ve ilerleyen saatlerde dükkana uğrayacak, on line olacak tüm arkadaşlarıma iyi geceler diliyorum.
aaa başlık landrover'cılar diye yazmayayım diyorum ama hakkaten Sevtap haklı galiba ;D
Mete hocam sen bu çocuklara biraz taktik versen maliye çok korkutmuş arkadaşları.İngiliz tavrı bu mudur?tam ısınıyorduk araçlara koltuğa oturunca huyumuz da mı değişecek ;D
aaa başlık landrover'cılar diye yazmayayım diyorum ama hakkaten Sevtap haklı galiba ;D
Mete hocam sen bu çocuklara biraz taktik versen maliye çok korkutmuş arkadaşları.İngiliz tavrı bu mudur?tam ısınıyorduk araçlara koltuğa oturunca huyumuz da mı değişecek ;D
Valla ben ne maliyeden korkarım nede gaz pedalına dibine kadar basmaktan, ama GC ye binen Lr ci arkadaşlar çok şikayetçi sizlerden haberiniz olsun ,korkudan gaz pedalının altında yumurta varmış gibi kullanıyorlar, onca beygire yazık oluyor diyordu geçenlerde birtanesi ;D
Tamam birdaha olmaz ama ne olduysa Sevtap ablamın yazdığı mesajı okurken oldu bana 1 modem borcu var ;D ;D ;D şaka şaka
yavvv bi türlü gidemiyorum sopayı göze aldım