750 Kg Altı Avrupa Karavan Satışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Orojackson Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,826

Orojackson

Yeni Üye
İskocya'dan getirdiğimiz 750 kg altı karavanın satış işlemleri hakkında yardımınızı istiyorum.

Etiketler
Sorunuz yeteri kadar açık, seçik değil. Biraz daha açmanız lazım.

Üstelik şu ara çevap verecek çok kimse yollarda olmalı...

İşlemden kastım karavan gümrükten herhangi bir işlem yapılmadan geçti ve hiçbir belge yok. Biz de satmak istiyoruz. Ne yapabiliriz acaba? Devir işlemleri nasıl yapılabilir?

Umarım resmen satın almışsınızdır ?

Bence forumdan çok maliye ve gümrüğe sorma durumundasınız...

Çünkü buradan alacağınız sadece gayri resmi yani sorumsuz cevaplar olacak.

Ben de bilemiyorum. Ortada herhangi bir belge yok. En çok bu kafamı karıştırıyor. Bir sıkıntı varsa bile bu karavan gümrükten nasıl geçti acaba bunu anlayamadım.

Hirsizlik mali ya da kacak urun olmasin? Dikkatli olun.

Gümrükten geçişi nasıl yapıldığını merak ediyorum, açıklayabilir misiniz?

çekme karavan sanırım. Satabilirsiniz. Motokaravan gümrükte geçmezdi.

İşlemden kastım karavan gümrükten herhangi bir işlem yapılmadan geçti ve hiçbir belge yok. Biz de satmak istiyoruz. Ne yapabiliriz acaba? Devir işlemleri nasıl yapılabilir?
SIZ SORUNUZA CEVAP BULABILIRSENIZ BENDE BULMUS OLACAGIM.CUNKU BENDE YURT DISINDAN KARAVANIMI GETIRIP TURKIYEDE SATABILIRMIYIM DIYE MERAK EDIYORUM.

SIZ SORUNUZA CEVAP BULABILIRSENIZ BENDE BULMUS OLACAGIM.CUNKU BENDE YURT DISINDAN KARAVANIMI GETIRIP TURKIYEDE SATABILIRMIYIM DIYE MERAK EDIYORUM.

Merhaba son durum nedir, getirdiniz mi, eğer siz de satmayı düşünüyorsanız talip olabilirim. Bütçem sıfırlara yetmiyor, 2. el düşünüyorum.