KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kötü çocuk demiyelim lütfen ;D Aracı aydından aldınız sanırım aydın jeeplerin dünyasıdır ustalar işin ehlidir kullanım amacınıza göre eleştiri olabilir ama gayet şık güzel toplu bir araç kazasız belasız iyi günlerde binin
Aracı yaklaşık 6 yıl önce Aydından aldık. Zaten bu rengi bir ordaki ustanın yaptığını gördüm ) 6 yıldır garajda duruyordu. Son bir yıldır restorasyonlara farklı bir açı kazandırdık. Eksikleri vardı.Onları tamamladık. Araziye çıkmıyorum. Şehir içi kullanım amacıyla yön verdik çalışmalarımıza.
Aracı yaklaşık 6 yıl önce Aydından aldık. Zaten bu rengi bir ordaki ustanın yaptığını gördüm ) 6 yıldır garajda duruyordu. Son bir yıldır restorasyonlara farklı bir açı kazandırdık. Eksikleri vardı.Onları tamamladık. Araziye çıkmıyorum. Şehir içi kullanım amacıyla yön verdik çalışmalarımıza.
Sanırım sizin CJ ni yapımı biter bitmez çekilen ilk fotoğrafları bunlar üşenmedim gittim araştırdım buldum ;D Bu fotoğraf izinsiz yayınlanmaktadır sol üst sağ altta ki turuncu CJ sanırım ?
Üstad, araç tanıtımında power brake diye bir ibare yer alıyor. bana bunu açıklamanız mümkün mü ? frenlerle ilgili iyileştirme yapmak istiyorum. Belki faydası olur