KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Üstad, araç tanıtımında power brake diye bir ibare yer alıyor. bana bunu açıklamanız mümkün mü ? frenlerle ilgili iyileştirme yapmak istiyorum. Belki faydası olur
Her iki tarafta birer tane susturucu var. Yer sıkıntısı çektiğimizden küçük olanlarından kullandık. Lakin kesinlikle CJ'nin var olan ruhuna ruh katan, sürüş keyfine daha da renk veren bir uygulama oldu.
Bu arada 2,5 inç yükseltme kitimiz de tamamdır. Aşağıdaki link'te amörtisör ve makaslardan birini görmek mümkün. 33 x 12,5 lastiklerle kullanıyorum. Çok memnunum. Binek aracım kadar konforlu nerdeyse. Sonuç , harika!!!
Aracı yüksek devirde birden kaldırmak istediğimde( patinaj gibi ) aracı sallayacak kadar alt kısımdan bir vurmanın geldiğini fark ettim , sanki bir yerde büyük dişliler var ve bunlar yerine oturmuyor gibi....
Fakat aracı normal devrinde yavaş kaldırdığımda sıkıntı olmuyor.
Evet olayı çözdük. Arka aks içerisindeki porya diye adlandırılan kısım gevşemiş. Sıkıladık. Kesin çözümü şapkalı aks kitiymiş. Ustamın dediğine göre şimdilik idare eder fakat zamanla veya zorladıkça sıkıntı olabilir miş...
Bi dakika şimdi internette baktım porya sadece ön tarafta mı olur??? Ustalardan yardım lütfen