8.Avrupa Motosiklet Turnuvası Sevdalıları Kartal’dan Geçti

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sekin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,573

Sekin

Ana Kamp
Mesajlar
41
Tepkime Puanı
0
Yer
İstanbul/Maltepe
8.Avrupa Motosiklet turnuvası Kartal’dan geçti..8 Avrupa Motosiklet Turuna katılan 60 motosiklet sevdalısı yaklaşık 3 bin km yol kat ederek Kartal’a geldiler. İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında Eurobiker tarafından organizasyonu gerçekleştirilen 8. Avrupa Motosiklet turuna katılan 60 motosiklet Grubunu, Yakacık Hatice Abbas Çocuk Yuvasına 4 bin Euro bağış yaptı.
30082_396310365945_223282600945_4761450_2386407_n.jpg

Hatıra fotoğrafı çektirdiler

15 Mayıs’ta Lüksemburg’dan hareket ettikleri belirtilen ve Dortmund, San Marino, Ancona, Patras, Atina, KOS, Bodrum, İzmir, Çanakkale, İstanbul Selanik güzergâhını izleyerek Yakacık’a gelen ekibi burada İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Kartal Belediyesi Başkan Vekili Ergun Öztaner, Başkan Yardımcısı Figen Mavi, Kültür Müdürü Ayhan Taş, Bilgi-İşlem Müdürü Enif Yavuz, Yakacık Abbas Halim Çocuk Yuvası Müdürü Şule Güngör, Abbas Halim Çacuk Yuvası Koruma Derneği Başkanı Metin Gürsoy ve Dernek üyeleri karşıladı. Ekip şefi Michael Turk’un eşliğinde 15 Mayıs’ta Lüksemburg’dan hareket eden ekibi İstanbul EMOK Motosiklet Kulübü üyeleri eşlik etti. Avrupalı ünlü Motosikletçilere Yakacıklılar ev sahipliği yaptı. Son model Motosikletleri meraklı gözlerle izleyen vatandaşlar bu arada konuk ekip mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler. Kültür Müdürü Ayhan Taş’ın mükemmel bir organizasyonu la gerçekleştirdiği gösteri sonrasında konuk ekibe akşam yemeği ikramında bulunulduğu bildirildi.

Bağış çekini teslim ettiler

Yakacık Yaşam Kalitesi Yükseltme Merkezi ünündeki geniş alanda düzenlenen tören de İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş ve Kartal Belediyesi Başkan Vekili Ergun Öztaner, konuk motosikletçilere “Hoş geldiniz” konuşması yaptılar. Daha sonra 4 bin Euro’luk sembolik bağış çeki ekip başı Michael Turk, Çocuk Yuvası ilgililerine teslim etti.
30082_396310655945_223282600945_4761451_4017033_n.jpg

Bu arada Kartal Belediyesi Başkan Vekili Ergun Öztaner, anlamlı katkılarından dolayı ekip şefi Michael Turk’a Kartal’ın simgesi olan “Gümüş Kartal “ heykelini hediye etti. Daha sonra aralarında dört Avrupa ülkesine mensup motosikletçilerin bulunduğu ekip Kartal sahilinde gerçekleştirmiş oldukları ilginç gösteri ilgi ve heyecanla izlendi.

Kaynak: KartalGazetesi
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Mesajlar
1,532,549
Kayıtlı Üye Sayımız
166,970
Kaydolan Son Üyemiz
idrak1569

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst