KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
2 ayrı yerde kamp alanımız var. Bunlardan biri bizim ve diğer katılımcıların bulunacağı bir saha diğer kamp yeri sadece Karadeniz birliğine ait kulüpler ile misafir aileleri ile gelen kulüplerin kalacağı yer olacaktır.
2 ayrı yerde kamp alanımız var. Bunlardan biri bizim ve diğer katılımcıların bulunacağı bir saha diğer kamp yeri sadece Karadeniz birliğine ait kulüpler ile misafir aileleri ile gelen kulüplerin kalacağı yer olacaktır.
Ben katılamayacağım ama belki benim gibi merak edenler vardır .. ( etkinlik sonrası görselleri paylaşırkende daha keyifli bilerek izlerdik.. ) diye ;
hem klüpler hem kişisel bazda kimler kaçar araçla... araçlar nedir nasıllardır (modifikasyonları vb ) ... gibi bilgilerinde olduğu tam bir Liste yayınlasanız sevinirdik.. son gün tekrar güncelenebilir..
teşekkürler
kişisell katılımcıılar tabikii alınıcak fakat gecen sene yasanan bazıı tatsız olaylardan dolayı kulüplerin kamp alanı farklı , kişisel olarak gelen arkadasların kamp alanları farklı olacak diye biliyorum
Ben katılamayacağım ama belki benim gibi merak edenler vardır .. ( etkinlik sonrası görselleri paylaşırkende daha keyifli bilerek izlerdik.. ) diye ;
hem klüpler hem kişisel bazda kimler kaçar araçla... araçlar nedir nasıllardır (modifikasyonları vb ) ... gibi bilgilerinde olduğu tam bir Liste yayınlasanız sevinirdik.. son gün tekrar güncelenebilir..
teşekkürler
Ertuğrul Bey inanın burada listelemek istense çok uzun sürer ve içinden çıkılmaz bir durum alır. ben 4 senedir katılıyorum şenliğe ve şunu söyleyeyim geçen sene izleyici sayısı binlerle ,araç sayısı da yüzlerle ifade edilecek türden. Türkiye'nin belkide Dünyanın en kalabalık ve büyük 4x4 şenliği.
Başlığı yeni gördüm. Tabiki bizde geliyoruz ekip olarak. Bakalım güzel olcağa benziyor. Etkinlikte görevli büyüklerime allah kolaylık versin. İşleri gerçekten zor.
arkadaşlar karadeniz bölgesi harici olarak katılmak isteyenler için en ideal ulaşım bence tokat niksar güzergahıdır. niksarlıyım ve bir çok defa perşembe yaylasına gittim. niksardan 50 km. yolu da güzel. niksardan sonra tokatın küçük bir ilçesi olan başçiftlik ve devamında perşembe yaylası geliyor.. özelden daha ayrıntılı bilgi verebilirim. perşembe yaylasında görüşmek dileğiyle...
FATSA JEEP VE DOĞA SPORLARI DERNEĞİNİN WEB SİTESİ FATSAOFFROAD.ORG.HİZMETE AÇILMIŞTIR. DERNEĞİMİZ İLE İLGİLİ HABER VE YAPACAĞIMIZ ETKİNLİKLERİ VE DERNEĞİMİZ İLE İLGİLİ BİLGİLERE WEB SİTEMİZDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.SELAMLAR
o bölgede çook fazla 4 çeker olduğu için katılımı engelleyebilmenin tek yolu bu yarışa bizce doğru uygulama geçen sene gereksiz yere girenler yüzünden çok karışıklık olmuştu.
slm dostlar şenlik araştırmalarımıza göre gercekten görünmesi gereken bir şenlik bizde ruba doğa sporları külübü olarak 6 araçla katılacaz . sanirim ve umuyorum şenlik şenlik havasında gececektır şimdiden merakla bekliyoruz.