Ynt: 8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)
bir değil iki değil, Hersene bi sorun yaşanıyor.. Bence artık bu senliğin miyadı doldu.. oraya bir tabur askerde dikseniz ben artık böyle bi organizasyona katılmayacagım.Sanmıyorum ki bu gelen yüzlerce misafirimizde gelsin.O kadar emek harcadık,araclarımızı yaptık,belkide milyarlarca lira harcayıp bu etkinliğe hazırlanıp katılan arkadaslarımız oldu.Bu emeklerin karsılıgı bumu olmalıydı ?? hersey cok iyi güzell giderken gece bir türlü davullar susmak bilmedi. Sadece offroad için gelen arkadaslar değil, yanında hanımlarıı ve cocukları olan dostlarımız, uzun yollardan gelen arkadaslarımız huzur içinde uyuyamadılar. Sabaha dogru aracımızınn camlarına vuruldu tartısmalar hararetlendi olay bir anda büyüdü. Fakat organizasyon öncesinde aradıgımız yetkililer ne dedi : Bu sene farklı güvenlikli kamp alanımız olucak gecen senekii gibii olaylar asla olmayacakk, silah atılmayacak .. Eyy yetkilii benim kafama tüfek sacması yağarken , uykumdan uyandılırken bu davullar zurnalar calarken nerdeydin ??
Ben kendime değil , Rizeden,trabzondan,giresundan,sivastan,samsundan,sinoptan gelen arkadaslarımıza üzülüyorum. Yüzlerce kilometre yol gelipte karsılııgı bumu olacaktıı ??
Benim için Perşembe yaylası bitmiştir!!!