hocam on camurluklar on kaput arka sol camurluk kesn degıscek tavan duzelırmı bılmıyorum arananın dıreklerınden ıkısı kırık tum camlar yenılenecek sanrouf un mekanızmasıda kanatımce bozulmustur komple set olarak alıncak on far -arka stop tahmınen ya aır bag beynı bozsuk yada aracın daha once kazası vardı aırbagı yoktu cunku bole bı kazada acmazsa nerde acacak bu aracı 5000 lıraya toplasınlaya bılene helal olsun adam gıbı yapılcaksa en az 10 lıra yer alan arkadas ayrı yetten son sahıbı olur kımseye satamaz
not: ılanı veren sahıp pert ısı yapmakta emın olun duzgun kar edebılecegı bırsey olsa sanayıde onu bos bırakmaz ılla bır tamırcı alırdı
düzgününü alamadık barı kazalısını alalım bu baslıgı acmamdakı amac acıklamadakı ensondakı masraf 5 bını gecmez yazısı oldu, koptum resmen, ama arabanın kazalısı bıle alınıyor satılıyor ne kasaymıs arkadaş
bu arada tr dekı 80 kasa sahıplerınden allah razı olsun , ıstedıklerı fıyata yaklaşmak ıcın para bırıktırmekten kendımı asmısım ev sahıbı oldum, kucuk bır ev ama olsun,
valla hiç yazıp çizmeyin beyler, yirmi otuz binlik arabalar burada oluşan piyasa yüzünden tavan yaptı.Anası ağlamış 20-30 kağıt masrafı olacak dandik araçlara bile istenilen paraya bak. Ruh aleminde yaşıyor sanki....
valla hiç yazıp çizmeyin beyler, yirmi otuz binlik arabalar burada oluşan piyasa yüzünden tavan yaptı.Anası ağlamış 20-30 kağıt masrafı olacak dandik araçlara bile istenilen paraya bak. Ruh aleminde yaşıyor sanki....