80 kasa arayanlara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,615

bekko

Kamp I
Yer
kas antalya
Yuksek rakamlardan dolayı 80 kasa alamaynalara mujde hemde 20 bın tl elınızı cabuk tutun, masrafı 5 bını gecmezmış:smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahibinden-1998-model-kilimali-fuul-en-dolusundan-57122754/detay/

Etiketler
Ynt: 80 kasa arayanlara

hocam on camurluklar on kaput arka sol camurluk kesn degıscek tavan duzelırmı bılmıyorum arananın dıreklerınden ıkısı kırık tum camlar yenılenecek sanrouf un mekanızmasıda kanatımce bozulmustur komple set olarak alıncak on far -arka stop tahmınen ya aır bag beynı bozsuk yada aracın daha once kazası vardı aırbagı yoktu cunku bole bı kazada acmazsa nerde acacak bu aracı 5000 lıraya toplasınlaya bılene helal olsun adam gıbı yapılcaksa en az 10 lıra yer alan arkadas ayrı yetten son sahıbı olur kımseye satamaz

not: ılanı veren sahıp pert ısı yapmakta emın olun duzgun kar edebılecegı bırsey olsa sanayıde onu bos bırakmaz ılla bır tamırcı alırdı

düzgününü alamadık barı kazalısını alalım :smiley: bu baslıgı acmamdakı amac acıklamadakı ensondakı masraf 5 bını gecmez yazısı oldu, koptum resmen, ama arabanın kazalısı bıle alınıyor satılıyor ne kasaymıs arkadaş :smiley:
bu arada tr dekı 80 kasa sahıplerınden allah razı olsun , ıstedıklerı fıyata yaklaşmak ıcın para bırıktırmekten kendımı asmısım ev sahıbı oldum, :smiley: kucuk bır ev ama olsun,

toplaması ben 10.000 tl çok üstü olur tabiki bence anca bu araçtan sağlam kalan kısımları yedek parça olur başka birşey olmaz

simurg2' Alıntı:
toplaması ben 10.000 tl çok üstü olur tabiki bence anca bu araçtan sağlam kalan kısımları yedek parça olur başka birşey olmaz
erkan haklısın bu araca komple kupe lazım,bu arabanın edecegı en yuksek para da 15000 tl dır,zaten yapıldıgında da ederı 30 000 tl dır.

Adam piyasasıda 50000.TL demiş,20 al 5 harca 25 e mal olsun 2 katına sat.Ama ben istemiyorum siz kar edin diyor. :D :D

valla hiç yazıp çizmeyin beyler, yirmi otuz binlik arabalar burada oluşan piyasa yüzünden tavan yaptı.Anası ağlamış 20-30 kağıt masrafı olacak dandik araçlara bile istenilen paraya bak. Ruh aleminde yaşıyor sanki....

aracın kaporta kayık parcaları ucuz deyil kaportacı 3 bin ister boyacı o kadar alsa döşeme elekritik ..parça karışık

o aracı üç bine yapacak kaportacı varsa adresini bana gönderin lütfen, bir kaç araç alıp toplatalım.

fissek' Alıntı:
Adam piyasasıda 50000.TL demiş,20 al 5 harca 25 e mal olsun 2 katına sat.Ama ben istemiyorum siz kar edin diyor. :D :D
adam yazmayı unutmus bu araba bırde lubnana gıdıp gelirse kafadan 60 lırası var ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bu araç yapıldıktan sonra sokakta çizilirse üzülmeyiz işte, ben bunu ne halden topladım, bi kaç çizik nazarboncuğu olur denir :p

yavuz-çelikel' Alıntı:
valla hiç yazıp çizmeyin beyler, yirmi otuz binlik arabalar burada oluşan piyasa yüzünden tavan yaptı.Anası ağlamış 20-30 kağıt masrafı olacak dandik araçlara bile istenilen paraya bak. Ruh aleminde yaşıyor sanki....

doğru söze ne denir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR