düşmanımın dostu düşmanımdır, düşmanımın düşmanı dostumdur, biraz karıştı sanırım ama bende cj sevdiğim için cj seven, ona yeniden hayat veren adamı seviyorum. çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyoruz, kolay gelsin.
düşmanımın dostu düşmanımdır, düşmanımın düşmanı dostumdur, biraz karıştı sanırım ama bende cj sevdiğim için cj seven, ona yeniden hayat veren adamı seviyorum. çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyoruz, kolay gelsin.
şasede boyandı. motor, sanzuman, yeni fren ve benzin boruları, benzin deposu takılması için tamirciye gitti. ayrıca radyatör şişlenip boyandı. sonunda boya aşamalarına geçtik
kapıların iç kısımlarında sac birleşim yerlerine yapışkanlı bir malzeme aldık terasol tarzı bir şey ne işe yaradığını çok anlamadım ama yeni araçların hepsinde var sanırım birleşim yerlerinde paslanmayı falan engelliyomuş
bugün bir sürü malzeme aldım. volan sacı, wrangler ayna, buji, marş dinamosu ( enter tipi dedikleri) volan dişlisi amerikan, kalorifer telleri, ön çerçeve alt lastiği, direksiyon gövdesindeki krom görünümlü parça vs vs
özellikle volan sacını ve volan dişlisini sıfır amerikan aldım benimkilerde sağlam ama işi bu sefer garantiye almak istiyorum eski cj de bunlardan çok sıkıntı yaşadım. bu parçalara dikkat etmek lazım Türkie de çok fazla yerli üretimi var ve çoğu sıkıntılı.
araçta şu ana kadar orjinal dışında hiç bir parça kullanmadım bundan sonrada umuyorum kullanmak zorunda kalmam