KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..
niva61' Alıntı:
Hayırlı olsun, emeğinize sağlık.
Bahreyn'de aynı aracın kumsalda batan bir minibüsü çekmeye çalışırken batan ikinci bir minibüsün ikisini birden çektiğine şahit olduktan sonra gönlümde yer etmişti.
Bülent Bey ilginize teşekkürler. bizde bu hafta arazide göreceğiz bakalım nasıl çalışıyor. merakla bekliyoruz pazar gününü. kısmetse trt ve gezenbilir cumartesi burda olacak program çekecekler galiba yetişirsek çıkaracağız camekrana...
ilker bey ilginize ayrıca teşekkürler. bizim burda bi tabir var semeriynen seksene maloldu diye. belki bu paraya bir vx80 alabilirdim ama 40 tan yana tercih kullandım. sizde mi FJ40 düşünüyorsunuz?
Hani diyorum arazide çalıştırmasanızda şöyle karşısına geçip bir keyif çayı içip izleseniz. Yani ben olsam öyle yapardım sıkılmadan akşama kadar seyrederdim. :
Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..
niva61' Alıntı:
Hani diyorum arazide çalıştırmasanızda şöyle karşısına geçip bir keyif çayı içip izleseniz. Yani ben olsam öyle yapardım sıkılmadan akşama kadar seyrederdim. :