84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hselcuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,675

Etiketler
Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

whiteagle' Alıntı:
Haşim abi Yeşil çok yakışmış araç süper. Kazasız sorunsuz kullanırsın inşallah.
Maşallah diyelim dirde.

İlhan'cığım teşekkürler senin arabaların da ayrıca harikalar... Allah kazasız sürüşler versin tekerin düz bassın..

Bülent Bey ilginize teşekkürler. bizde bu hafta arazide göreceğiz bakalım nasıl çalışıyor. merakla bekliyoruz pazar gününü. kısmetse trt ve gezenbilir cumartesi burda olacak program çekecekler galiba yetişirsek çıkaracağız camekrana...

bahadir70' Alıntı:
Gercekten cok guzel bir arac olmus, icim gitti. Size hayirlisi ile kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun.

Boyle bir MUHTESEM sizce ne kadara alinabilir acana?

ilker bey ilginize ayrıca teşekkürler. bizim burda bi tabir var semeriynen seksene maloldu diye. belki bu paraya bir vx80 alabilirdim ama 40 tan yana tercih kullandım. sizde mi FJ40 düşünüyorsunuz?

hselcuk' Alıntı:
bizde bu hafta arazide göreceğiz bakalım nasıl çalışıyor.

Hani diyorum arazide çalıştırmasanızda şöyle karşısına geçip bir keyif çayı içip izleseniz. Yani ben olsam öyle yapardım sıkılmadan akşama kadar seyrederdim. :

Güzel günlerde kullanın, sonuç mükemmel,

emeğinize sağlık FJ40'ınız müthiş olmuş. allah nazarlardan saklasın. iyi günlerde kullanmanız dileği ile

niva61' Alıntı:
Hani diyorum arazide çalıştırmasanızda şöyle karşısına geçip bir keyif çayı içip izleseniz. Yani ben olsam öyle yapardım sıkılmadan akşama kadar seyrederdim. :

bu pazar sucuk ve çay eşliğinde izledik bolca..