<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 90 bg Diesel ile 110 bg Diesel motorun çekiş performans farkı nedir?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="mimar_ankara" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
mimar_ankara' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Duster'lardaki dizel renault motorları 90 bg olsun 110 bg olsun en son teknoloji renault motorları diye biliyorum. Megane 2, fluence deki motorlar bu motorlar diye biliyorum. Renault'un sitesine gidip clio, megane, kangoo, fluence tiplerinin motor özelliklerine bir bakmak lazım. Ancak bildiğim kadarı ile eski tip teknoloji motorlar değil. O dediğiniz eski tip motorlar, Dusterlardaki benzinli motorlar için olabilir. Dacia kullanan bir arkadaşım benzinli motorlar için eski tip çok yakan motorlar demişti, uzman birine sormak lazım..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Haklısınız,ben satış politikalarından bahsetmek istemiştim.Reno nun tutan motor yapısı euro5 dci dizel 110 bg.Bu motor tutmuşken üzerinde daha geliştirici arge yapılacağına kafa bulandırıcı 90 bg <br />
nerden çıktı.Fluence de böyle bir motor yok,Qashqai lerde yok.Bana göre 110 bg altarnetif üretilmiş,ilerde 110 bg ler yerine daha ucuz fiiyatla satış politikası mantığı kullanılmaya çalışılıyor diye düşünüyorum.4x4 alıp ta ESP+ASR (hatta olsa güzel olacak Difft) istememek,tercih etmememek mantıksız geliyor.Eğer bu özellik istenmiyorsa gayet ekonomik yakıtlı 85 bg var 4x2 tercih edilemeli.<br />
Sonuç olarak: Eldeki var olan kendini kanıtlamış motorlar üzerinde geliştirici çalışmalar yerine, neidüğü belirsiz ara modellerle kafa karıştırmasınlar.Herkese saygılar</div>