90 model pajeroya hidrolik direksiyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan manyofobi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,988

manyofobi

Kamp I
Yer
ankara
Web
www.gezenbilir.com
arkadaşlar aklıma takılan bi konuda sizlerden yardım .bekliyorum.
1990 model 2.5 kısa şase pajero sahibiyim ve aracımda beni üzen tek şey hidrolik direksiyon olmaması. bende karar verdim hidrolige çevirtecem ama duydugum şeyler beni arada bırakıyo,kimi düzen tutmaz diyo,kimi iyi olur ama maliyeti cok olur diyo ,kimisi uyan hidrolik düzeni bulamazsın diyo.
arkadaşlar şimdi ögrenmek istedigim şey 1992 veya üst model kısa şase veya uzun şase pajeroların hidrolik direksiyon sistemi benim araca olurmu,maliyeti ne olur ....

şimdiden herkese çok teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 90 model pajeroya hidrolik direksiyon

Piyasada çıkmaları var hiç sorun yaratmıyor benim arabaya bakarak arkadaşın aracına tornacı taktı Pajeronun kendi orjinal çıkması takıldı sorunsuz çalışıyor

küçük ağa' Alıntı:
Piyasada çıkmaları var hiç sorun yaratmıyor benim arabaya bakarak arkadaşın aracına tornacı taktı Pajeronun kendi orjinal çıkması takıldı sorunsuz çalışıyor

öncelıkle merhaba bende tornacıyım benımde pajerom var uygulamayla ılgılı elınızde fotograflar varsa yuklersenız cok sevınırım
bırde aracım 90 model aynı model aractan sokulen bır hıdrolık uygulamasımı yapıldı

Emrah bey benim araç 1988 model orjinal hidrolik direksiyonlu 1990 model araç niye yok onu anlamadım,çok basit çıkmasını al tak öyle teferruatı yok

küçük ağa' Alıntı:
Emrah bey benim araç 1988 model orjinal hidrolik direksiyonlu 1990 model araç niye yok onu anlamadım,çok basit çıkmasını al tak öyle teferruatı yok
Aynı modellerın hıdrolık dıreksıyonlu olanları var elbet ben uygulama ıcın 88-89-90 model hıdrolık sıstemlerı bırbırıne uyum saglıyormu onu ogrenmek ıstemıstım kendımı ıfade edememısım

Araç benzınlı arkadasım bılgılendırme ıcın tesekkur ederım yaza aracımı toplarken bu uygulamayı kesınlıkle yapıcam.

Emrah59' Alıntı:
Araç benzınlı arkadasım bılgılendırme ıcın tesekkur ederım yaza aracımı toplarken bu uygulamayı kesınlıkle yapıcam.
yaza kadar beklersen sana orjınal pajeronun direksiyon pompasını getiririm

motorize06' Alıntı:
yaza kadar beklersen sana orjınal pajeronun direksiyon pompasını getiririm

iletişim bilgilerinizi özelden atarsanız daha detaylı konusuruz.

şaşmaz 16.sok. No:2/Ankara adresinde yavuz usta var. Onunla bir görüşürsen iyi olur.