90 model pajeroya hidrolik direksiyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan manyofobi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,992

manyofobi

Kamp I
Yer
ankara
Web
www.gezenbilir.com
arkadaşlar aklıma takılan bi konuda sizlerden yardım .bekliyorum.
1990 model 2.5 kısa şase pajero sahibiyim ve aracımda beni üzen tek şey hidrolik direksiyon olmaması. bende karar verdim hidrolige çevirtecem ama duydugum şeyler beni arada bırakıyo,kimi düzen tutmaz diyo,kimi iyi olur ama maliyeti cok olur diyo ,kimisi uyan hidrolik düzeni bulamazsın diyo.
arkadaşlar şimdi ögrenmek istedigim şey 1992 veya üst model kısa şase veya uzun şase pajeroların hidrolik direksiyon sistemi benim araca olurmu,maliyeti ne olur ....

şimdiden herkese çok teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 90 model pajeroya hidrolik direksiyon

manyofobi' Alıntı:
arkadaşlar aklıma takılan bi konuda sizlerden yardım .bekliyorum.
1990 model 2.5 kısa şase pajero sahibiyim ve aracımda beni üzen tek şey hidrolik direksiyon olmaması. bende karar verdim hidrolige çevirtecem ama duydugum şeyler beni arada bırakıyo,kimi düzen tutmaz diyo,kimi iyi olur ama maliyeti cok olur diyo ,kimisi uyan hidrolik düzeni bulamazsın diyo.
arkadaşlar şimdi ögrenmek istedigim şey 1992 veya üst model kısa şase veya uzun şase pajeroların hidrolik direksiyon sistemi benim araca olurmu,maliyeti ne olur ....

şimdiden herkese çok teşekkürler.
Piyasada çıkmaları var hiç sorun yaratmıyor benim arabaya bakarak arkadaşın aracına tornacı taktı Pajeronun kendi orjinal çıkması takıldı sorunsuz çalışıyor

küçük ağa' Alıntı:
Piyasada çıkmaları var hiç sorun yaratmıyor benim arabaya bakarak arkadaşın aracına tornacı taktı Pajeronun kendi orjinal çıkması takıldı sorunsuz çalışıyor

öncelıkle merhaba bende tornacıyım benımde pajerom var uygulamayla ılgılı elınızde fotograflar varsa yuklersenız cok sevınırım
bırde aracım 90 model aynı model aractan sokulen bır hıdrolık uygulamasımı yapıldı

Emrah59' Alıntı:
öncelıkle merhaba bende tornacıyım benımde pajerom var uygulamayla ılgılı elınızde fotograflar varsa yuklersenız cok sevınırım
bırde aracım 90 model aynı model aractan sokulen bır hıdrolık uygulamasımı yapıldı
Emrah bey benim araç 1988 model orjinal hidrolik direksiyonlu 1990 model araç niye yok onu anlamadım,çok basit çıkmasını al tak öyle teferruatı yok

küçük ağa' Alıntı:
Emrah bey benim araç 1988 model orjinal hidrolik direksiyonlu 1990 model araç niye yok onu anlamadım,çok basit çıkmasını al tak öyle teferruatı yok
Aynı modellerın hıdrolık dıreksıyonlu olanları var elbet ben uygulama ıcın 88-89-90 model hıdrolık sıstemlerı bırbırıne uyum saglıyormu onu ogrenmek ıstemıstım kendımı ıfade edememısım

Araç benzınlı arkadasım bılgılendırme ıcın tesekkur ederım yaza aracımı toplarken bu uygulamayı kesınlıkle yapıcam.

Emrah59' Alıntı:
Araç benzınlı arkadasım bılgılendırme ıcın tesekkur ederım yaza aracımı toplarken bu uygulamayı kesınlıkle yapıcam.
yaza kadar beklersen sana orjınal pajeronun direksiyon pompasını getiririm

050320121815.jpg

şaşmaz 16.sok. No:2/Ankara adresinde yavuz usta var. Onunla bir görüşürsen iyi olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR