93 vitara 3k yakıt tüketimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mesutbayrak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,746

mesutbayrak

4X4=16 [BURSA]
Yer
bursa
15 gün önce 93 model 3 kapı karbüratörlü bir vitara aldım.araçta lpg vardı km,de ş.içi 20 krş yaktı.şimdi lpg,yi söktürdüm benzin ile ş.içi 36 krş (10lt/100km) yaktı. bu benzin değerleri normalmidir lastik ebadı 30 9.5 15. tecrübe eden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Etiketler
Ynt: 93 vitara 3k yakıt tüketimi

şurda var birkaç suzuki tüketimi ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38656.msg386910#msg386910

Ben yakıt değerlerinizin anormal olmadığını düşünüyorum. Yeni aracınız hayırlı olsun bu arada. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Saygılar

mesut bey değerleriniz bencede normal ama keşke lpg yi sökmeseydiniz derimmm ...lpg lpg dir herzaman ;) göz çıkarmaz ;)

benzinde şehiriçi 0,40tl uzun yolda 0,25 tl benim kullanımında yakıyor eşim kullanırsa %10 eklemem gerekiyor. :D

1,6 3K 8 Valf olanların fabrika tüketim verisi şehir içi 10,8 lt/100 km 1.6 16 valf olanların 9,6 lt/100 km'dir benzinli halde. LPG'de %20 fazlası normal kabul edilir. Sizde ayrıca büyük ebatlı lastik de olduğuna göre yakıt tüketim değerleriniz mükemmel, standardın altında.

ayhanayhan' Alıntı:
mesut bey değerleriniz bencede normal ama keşke lpg yi sökmeseydiniz derimmm ...lpg lpg dir herzaman ;) göz çıkarmaz ;)
ayhan bey benim bir arkadaş lpg ile motoru yakmak üzere ondan kararsıs kaldım ;D ;D ;D

mesutbayrak' Alıntı:
ayhan bey benim bir arkadaş lpg ile motoru yakmak üzere ondan kararsıs kaldım ;D ;D ;D
Hocam konuyu biraz daha açar mısınız? Motoru yakmak üzere derken? Ben de LPG olayına bir türlü ısınamadığımdan benzinle binenlerdenim. Ama son zamlarla bıçak kemiğe dayandı.

veteriner' Alıntı:
Hocam konuyu biraz daha açar mısınız? Motoru yakmak üzere derken? Ben de LPG olayına bir türlü ısınamadığımdan benzinle binenlerdenim. Ama son zamlarla bıçak kemiğe dayandı.
hocam motor yakma meselesi araçla alakalı değil ayhanla aramızda olan bir mesele fakat lpg o kadar çekinilecek konu değil bu zamlarla ister istemez taktıracağız lpg yi. babamın kullandığı 2003 model 5 kapı vitara daha var 36.000 km de LANDİ marka lpg taktık 120.000 oldu şeytanın kulağına kurşun gayet problemsiz kullanıyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR