Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar.
ssbman' Alıntı:
Bu yükseltme kiti meselesi önemli ... Benimde planlarım arasında ve bahara yükselmiş olarak girmek istiyorum . Bu konuda şimdilik ancak internetten araştırma yapabildim , sanayi gezmesine çıkamadım henüz .
Bu arada Dr Önder beyde bu konuya el atarsa seviniriz . Kendisinde de 3.5 inch yükseltilmiş ve üzerinde güzel işler yapıldığı görülen ZJ var . Kendisi taktırma ve kullanam aşamalrında ki sorunları ve tavsiyelerinizi yazabilirse çok faydalı olacaktır ...
ne demek....
ben bir çok şeyi bu site sayesinde öğrendim...
bende 94 model 4.0 seçenekli şanzımanlı (4*2-4*4 ve low) zj var...
yazın başında benim arabayı atilla ustaya götürdüm...
ve iyi ki götürmüşüm
yeni aldığım araçta bir dünya işlem yaptık. full ön takım, komple frenler, şanzıman ve 3.5" yükseltme, 2" flanş ve 31*10.5*15 marshall mt lastik...
gelelim yorumlara...
yükseltme takıldıktan sonra 3 defa izmit-izmir 1 defa izmit-bodrum en az 15 defa izmit-istanbul, günlük kullanım ve bu arada o :
:
:
off-road yaptık ...
ilk deneyimim uzun yolda oldu. araçta ne gezme ne çekme ne de başka bişey vardı. deneme amaçlı bursa otoyolunda 160 km yaptım hiçbirşey yoktu. sadece lastik kaynaklı bir ses vardı. zaten mt lastik ile 120 km yi geçmemek gerekli. günlük kullanımda hiç problem olmadı...
gelelim off-road a tek kelime ile süper...
bence hem servis için hemde off-road modifikasyonar için ati yi tek geçerim...
şimdi diyeceksiniz hiç mi sıkıntı olmadı yükseltmeden sonra. oldu ne yazık ki. tek sıkıntım eşim ve aile büyüklerinin araca inip binmesi ;D ;D
onuda jimny alarak çözeceğiz
ati 4.levent sanayi sitesinde servisler bölümünde özel oto diye kayıtlı... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13178.0
bu arada şunuda ekleyeyim Jeepcj7 orkun site de bir yerde yazmıştı. tam olarak hatırlamıyorum ama galiba şöyleydi... 3" ve mt lastikli cherokee ile defender dan daha iyi off-road yaparsın ve ev klimalı konforlu aracın ile 1 saat önce dönüp o eve gelene kadar foruma girip resimleri ekleyebilirsin... diyordu...