gültekin sorun paradeğil hesap yapmak hiç değil
inan bi meçhul üzerine konuşuyorum ben herkes bişey söylüyo bana herşeyden önce tuhaf gelen bişey var 1700 dolarlardan dünya markası olmuş kitler yerine ustanın kendi yapımı daha iyidir demek çok anlamsız geliyo mantık kuramıyorum !kimse fiyat konuşmuyo sor deniyo eeeeeeee ben neye göre neyi kıyaslıycam ,sonra herkes yandım diye geziyo !!! ve ben hala cevap alamıyorum soruma çok basit sorum sadece gezi amaçlı araç yükseltmek istiyorum ağır offroad yapmıycam ... istediğim araçımın yukardaki resimdeki gibi olması daha yüksek ve daha heybetli ASFALT ta ağırlık olarak kulanıcam bir dağ evim var senede 2 kere oraya gidicem birde hafif gezilere gelicem sizlerle
illa MT mi takmalıyım 120 geçilmemeli deniyo AT tarzı takabilirsem ne takmalıyım 3' 3.5' yükseltmelerden hangisi daha doğru olur benim için aracımı yormadan sorun yaşamadan?aracımın kendi orjinal jantlarına yükselmeye uygun lastik takabilinirmi olursa nedir ? illa yükseltmede jantta büyümeli lastiktemi büyümeli değişmelimidir ? ve diyelimki bu kitlerden biri uygulandı standart aracıma daha ne teknik konulu ekler yaptırmalıyım yürüyen aksam difransiyel vs. ? sorularım bunlar ama hala cevaplar konusunda tatmin olamadım inan ! gidip ezbere kafama göre yaptırsam en kısa zamanda bende bi başlık açıcam büyük ihtimalle ' her yönden yandımmmmmm ' diye !!!!!