serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 30 Ara 2008 #49 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. ben sispansiyon sistemine takoz ekleyerek yükseltmeyi deneyeceğim..4-5 cm lik bir yükseklik..olmadı sökerim..bir kaybım olmaz...
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. ben sispansiyon sistemine takoz ekleyerek yükseltmeyi deneyeceğim..4-5 cm lik bir yükseklik..olmadı sökerim..bir kaybım olmaz...
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 30 Ara 2008 #50 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. ahahahaha
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 30 Ara 2008 #51 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. serkann' Alıntı: ben sispansiyon sistemine takoz ekleyerek yükseltmeyi deneyeceğim..4-5 cm lik bir yükseklik..olmadı sökerim..bir kaybım olmaz... Genişletmek için tıkla ... Bu takozlar özel imal edilir ve markalıdır >>> kesinlikle özel alaşımlı Poliüratan olmalıdır. Yoksa ustanın boş zamanlarını değerlendirmiş olursun.
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. serkann' Alıntı: ben sispansiyon sistemine takoz ekleyerek yükseltmeyi deneyeceğim..4-5 cm lik bir yükseklik..olmadı sökerim..bir kaybım olmaz... Genişletmek için tıkla ... Bu takozlar özel imal edilir ve markalıdır >>> kesinlikle özel alaşımlı Poliüratan olmalıdır. Yoksa ustanın boş zamanlarını değerlendirmiş olursun.
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 30 Ara 2008 #52 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. beatrix' Alıntı: Bu takozlar özel imal edilir ve markalıdır >>> kesinlikle özel alaşımlı Poliüratan olmalıdır. Yoksa ustanın boş zamanlarını değerlendirmiş olursun. Genişletmek için tıkla ... bende poliratenden deniycem zaten abi.. kendim makineciyim...her türlü teçhizat var bende..müsaitsen uğrasana bana abi..migrosun arkasında yerim...
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. beatrix' Alıntı: Bu takozlar özel imal edilir ve markalıdır >>> kesinlikle özel alaşımlı Poliüratan olmalıdır. Yoksa ustanın boş zamanlarını değerlendirmiş olursun. Genişletmek için tıkla ... bende poliratenden deniycem zaten abi.. kendim makineciyim...her türlü teçhizat var bende..müsaitsen uğrasana bana abi..migrosun arkasında yerim...
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 30 Ara 2008 #53 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. işte 2'' lift kit orjinali bu ve aynısını yapıp deniycem..ama montaj esnasını gösteren bir bilgi kaynağı bulmalıyım..
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. işte 2'' lift kit orjinali bu ve aynısını yapıp deniycem..ama montaj esnasını gösteren bir bilgi kaynağı bulmalıyım..
pancarmotorcu ONLY ?????? CAN DO IT Mesajlar 3,622 Tepkime Puanı 5 Yer istanbul bayrampaşa 30 Ara 2008 #54 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. jeep te degil ama toyotada yapılmış örnegini göstereyim fikir açısından
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. jeep te degil ama toyotada yapılmış örnegini göstereyim fikir açısından
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 30 Ara 2008 #55 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. teşekkürler hasan jeep için buldum..çok benziyor...
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. teşekkürler hasan jeep için buldum..çok benziyor...
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 30 Ara 2008 #56 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. çalışmalara hemen başlıyorum..sonuçlanınca yeni bir başlık altında anlatırım..ergun abinin başlığını daha fazla meşgul etmeyeyim..
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. çalışmalara hemen başlıyorum..sonuçlanınca yeni bir başlık altında anlatırım..ergun abinin başlığını daha fazla meşgul etmeyeyim..
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 30 Ara 2008 #57 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. burda susutum ergun abi ama karşı karşıya gelince yandınız hepiniz haberimiz olsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ZJ gezizi süper olucak vallaaaaaaa cüneyt çok sevinirim valla bu arada hepinizie mutlu yıllarrrrrr yeni yılınız kutlu mutlu bol çamurlu olsunnnnn
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. burda susutum ergun abi ama karşı karşıya gelince yandınız hepiniz haberimiz olsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ZJ gezizi süper olucak vallaaaaaaa cüneyt çok sevinirim valla bu arada hepinizie mutlu yıllarrrrrr yeni yılınız kutlu mutlu bol çamurlu olsunnnnn
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 30 Ara 2008 #58 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. serkann' Alıntı: bende poliratenden deniycem zaten abi.. kendim makineciyim...her türlü teçhizat var bende..müsaitsen uğrasana bana abi..migrosun arkasında yerim... Genişletmek için tıkla ... Pekı bu ışlem amortisör boylarını etkılemezmı. Çünkü 3,5 inç yükseltmelerde daha uzun boy amortisör gerekiyor.
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. serkann' Alıntı: bende poliratenden deniycem zaten abi.. kendim makineciyim...her türlü teçhizat var bende..müsaitsen uğrasana bana abi..migrosun arkasında yerim... Genişletmek için tıkla ... Pekı bu ışlem amortisör boylarını etkılemezmı. Çünkü 3,5 inç yükseltmelerde daha uzun boy amortisör gerekiyor.
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 30 Ara 2008 #59 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. beatrix' Alıntı: Pekı bu ışlem amortisör boylarını etkılemezmı. Çünkü 3,5 inç yükseltmelerde daha uzun boy amortisör gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... nette gördüm 2'' kadar ekstra bir işşlem istemiyor...söküp yayları ölçülerini aldım..umarım bir problem çıkmaz...
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. beatrix' Alıntı: Pekı bu ışlem amortisör boylarını etkılemezmı. Çünkü 3,5 inç yükseltmelerde daha uzun boy amortisör gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... nette gördüm 2'' kadar ekstra bir işşlem istemiyor...söküp yayları ölçülerini aldım..umarım bir problem çıkmaz...
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 30 Ara 2008 #60 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. serkann' Alıntı: nette gördüm 2'' kadar ekstra bir işşlem istemiyor...söküp yayları ölçülerini aldım..umarım bir problem çıkmaz... Genişletmek için tıkla ... Eh..! hadi yap bakalım, sayende 3,5 inç'in üstüne birde 2 inç ekleriz... ;D ;D ;D
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. serkann' Alıntı: nette gördüm 2'' kadar ekstra bir işşlem istemiyor...söküp yayları ölçülerini aldım..umarım bir problem çıkmaz... Genişletmek için tıkla ... Eh..! hadi yap bakalım, sayende 3,5 inç'in üstüne birde 2 inç ekleriz... ;D ;D ;D
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 30 Ara 2008 #61 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. umarım bir sorun çıkmazda isteyen arkadaşlarda sorunsuzca takabilir...5.5 cm az değil bence...
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. umarım bir sorun çıkmazda isteyen arkadaşlarda sorunsuzca takabilir...5.5 cm az değil bence...
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 31 Ara 2008 #62 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. serkan elini çabuk tut ;D ;D ;D
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 31 Ara 2008 #63 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. ates' Alıntı: serkan elini çabuk tut ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bak yine basladi...!!!! ;D ;D
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. ates' Alıntı: serkan elini çabuk tut ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bak yine basladi...!!!! ;D ;D
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 31 Ara 2008 #64 Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar. :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(