94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,009
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar.

ben sispansiyon sistemine takoz ekleyerek yükseltmeyi deneyeceğim..4-5 cm lik bir yükseklik..olmadı sökerim..bir kaybım olmaz...

Etiketler

serkann' Alıntı:
ben sispansiyon sistemine takoz ekleyerek yükseltmeyi deneyeceğim..4-5 cm lik bir yükseklik..olmadı sökerim..bir kaybım olmaz...

Bu takozlar özel imal edilir ve markalıdır >>> kesinlikle özel alaşımlı Poliüratan olmalıdır. Yoksa ustanın boş zamanlarını değerlendirmiş olursun.

beatrix' Alıntı:
Bu takozlar özel imal edilir ve markalıdır >>> kesinlikle özel alaşımlı Poliüratan olmalıdır. Yoksa ustanın boş zamanlarını değerlendirmiş olursun.

bende poliratenden deniycem zaten abi.. kendim makineciyim...her türlü teçhizat var bende..müsaitsen uğrasana bana abi..migrosun arkasında yerim...

işte 2'' lift kit orjinali bu ve aynısını yapıp deniycem..ama montaj esnasını gösteren bir bilgi kaynağı bulmalıyım..

çalışmalara hemen başlıyorum..sonuçlanınca yeni bir başlık altında anlatırım..ergun abinin başlığını daha fazla meşgul etmeyeyim..

burda susutum ergun abi ama karşı karşıya gelince yandınız hepiniz haberimiz olsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ZJ gezizi süper olucak vallaaaaaaa
cüneyt çok sevinirim valla bu arada hepinizie mutlu yıllarrrrrr yeni yılınız kutlu mutlu bol çamurlu olsunnnnn

serkann' Alıntı:
bende poliratenden deniycem zaten abi.. kendim makineciyim...her türlü teçhizat var bende..müsaitsen uğrasana bana abi..migrosun arkasında yerim...

Pekı bu ışlem amortisör boylarını etkılemezmı. Çünkü 3,5 inç yükseltmelerde daha uzun boy amortisör gerekiyor.

beatrix' Alıntı:
Pekı bu ışlem amortisör boylarını etkılemezmı. Çünkü 3,5 inç yükseltmelerde daha uzun boy amortisör gerekiyor.

nette gördüm 2'' kadar ekstra bir işşlem istemiyor...söküp yayları ölçülerini aldım..umarım bir problem çıkmaz...

serkann' Alıntı:
nette gördüm 2'' kadar ekstra bir işşlem istemiyor...söküp yayları ölçülerini aldım..umarım bir problem çıkmaz...

Eh..! hadi yap bakalım, sayende 3,5 inç'in üstüne birde 2 inç ekleriz... ;D ;D ;D

umarım bir sorun çıkmazda isteyen arkadaşlarda sorunsuzca takabilir...5.5 cm az değil bence...

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(