94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,031
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar.

ben sispansiyon sistemine takoz ekleyerek yükseltmeyi deneyeceğim..4-5 cm lik bir yükseklik..olmadı sökerim..bir kaybım olmaz...

Etiketler

serkann' Alıntı:
ben sispansiyon sistemine takoz ekleyerek yükseltmeyi deneyeceğim..4-5 cm lik bir yükseklik..olmadı sökerim..bir kaybım olmaz...

Bu takozlar özel imal edilir ve markalıdır >>> kesinlikle özel alaşımlı Poliüratan olmalıdır. Yoksa ustanın boş zamanlarını değerlendirmiş olursun.

beatrix' Alıntı:
Bu takozlar özel imal edilir ve markalıdır >>> kesinlikle özel alaşımlı Poliüratan olmalıdır. Yoksa ustanın boş zamanlarını değerlendirmiş olursun.

bende poliratenden deniycem zaten abi..:smiley: kendim makineciyim...her türlü teçhizat var bende..müsaitsen uğrasana bana abi..migrosun arkasında yerim...

işte 2'' lift kit orjinali bu ve aynısını yapıp deniycem..ama montaj esnasını gösteren bir bilgi kaynağı bulmalıyım..

2'' kit.jpg

çalışmalara hemen başlıyorum..sonuçlanınca yeni bir başlık altında anlatırım..ergun abinin başlığını daha fazla meşgul etmeyeyim..:smiley:

burda susutum ergun abi ama karşı karşıya gelince yandınız hepiniz haberimiz olsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ZJ gezizi süper olucak vallaaaaaaa :D
cüneyt çok sevinirim valla bu arada hepinizie mutlu yıllarrrrrr yeni yılınız kutlu mutlu bol çamurlu olsunnnnn :D

serkann' Alıntı:
bende poliratenden deniycem zaten abi..:smiley: kendim makineciyim...her türlü teçhizat var bende..müsaitsen uğrasana bana abi..migrosun arkasında yerim...

Pekı bu ışlem amortisör boylarını etkılemezmı. Çünkü 3,5 inç yükseltmelerde daha uzun boy amortisör gerekiyor.

beatrix' Alıntı:
Pekı bu ışlem amortisör boylarını etkılemezmı. Çünkü 3,5 inç yükseltmelerde daha uzun boy amortisör gerekiyor.

nette gördüm 2'' kadar ekstra bir işşlem istemiyor...söküp yayları ölçülerini aldım..umarım bir problem çıkmaz...

serkann' Alıntı:
nette gördüm 2'' kadar ekstra bir işşlem istemiyor...söküp yayları ölçülerini aldım..umarım bir problem çıkmaz...

Eh..! hadi yap bakalım, sayende 3,5 inç'in üstüne birde 2 inç ekleriz... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR