ben gelicem abi o taraflara bu tampon işini çözemezsem burda bir usta buldum bir müsati zamanda yapalım dedi resim getir aynısını yaparım bakacaz duruma ne çıkacak keşke Kıbrıs'a geçmeden halletseydim o tarafa gelip tampon işini
teşekkürler, henüz ölçmedim ama benimde aklımda bi bakalım ne kadar yükselmiş 33 lastikle ölçmüştüm önceki sayfalarda var galiba, 38x13.5x15 ile bi ölçüm yapmak gerek
teşekkürler, henüz ölçmedim ama benimde aklımda bi bakalım ne kadar yükselmiş 33 lastikle ölçmüştüm önceki sayfalarda var galiba, 38x13.5x15 ile bi ölçüm yapmak gerek
Sizinkine benzer bir 38 projesi de ben yapmayı planlıyorum daha doğrusu malzemelerin siparişlerini verdik beklemedeyim şu an üç aşağı beş yukarı gözümde canlandırıyorum ama hazır yapılmışı varken bir ölçü alayım istedim
Sizinkine benzer bir 38 projesi de ben yapmayı planlıyorum daha doğrusu malzemelerin siparişlerini verdik beklemedeyim şu an üç aşağı beş yukarı gözümde canlandırıyorum ama hazır yapılmışı varken bir ölçü alayım istedim
bunu koymamdaki amaç çamurluklardan çok daha büyük bir alan kesip lastiğin yerini rahatlatması neredeyse 2.5 katı daha fazla yer kesiliyor ama daha sade ve daha şık bir duruş oluyor tabi bence ama dediğim gibi benim için en önemlisi lastiğin alanını rahatlatması ben viraj denge çubuklarını bıraktığımda aracım çok fazla artükilasyoa giriyor mesala şunun gibi
bushwackerlar önde sadecekapı tarafından alttan biraz traşlıyor arkada ise çok az yine kapı ve tampon tarafıdan traşlıyor bunlarda göründüğü gibi komple lastik çevresinden traşlama yapılıyor
özcan abinin buna ustasıyla bi care düşünmesi lazim artik seri üretimemi gecerler bizim bursaya gidip gelmemiz türkiye şartlarinda zaten iki tampon parasina mal olur bunu bi değerlendirmek lazım
arka tampon için çalışmalara başladım güzel bir şablon çıkardık birkaç güne bu işide bitirmiş oluruz bu arada artikülasyon sınırlarına baktık ön viraj denge çubukları bağlı ancak bu kadar, ön ve arka tampon çalışmam bittiğinde yapıcak daha farklı şeyler bulmak lazım diyelim ama zaten aklımızda çok şey ver
bu artikülasyonda sürtme yok ama ufak tefek traşlanması gereken yerler var, 38x13.5x15 lerle tam artiklüasyon için arka tamponun bitmesi lazım arka tamponu takasım gelmiyor
şablonunu çıkardığım arka tamponun bitmiş halinden birkaç örnek resim;
Mustafa bey tebrik ederim, aracınız harika olmuş hayırlı olsun.Alt yürür bittikten sonra tampon dodik snorkel vs. keyfe keder şeyler yavaş yavaş zevkle yaparsınız.