KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar mehaba;
sitemizdeki bir arkadaştan aldığım 95 model samurai için yukarda belirttiğim gibi çamur ve karda performansı iyi ama çok pahalı olmayan lastik düşünüyorum. ayrıca bu lastiği taktığımda biraz yükseltmede yapsam diyorum. aracım makaslıdır. makaslı olunca nasıl oluyor iyi mi? kötü mü? nasıl yükseltilir? benim bulunduğum yerde bu konuda yardım alacağım kimseler yok. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirm. İlginize teşekkürler...
Ynt: 95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme
Aracınız hayırlı olsun bulundugunuz yerde iyi bir makascı varsa gidin makaslara kat atmadan bir miktar kavis versin ve uzun makas küpeleri taksın bir de amartisör boylarıyla bir miktar oynadınızmı aracınız yükselir akabinde 30/9,5/15 Mt veya AT lastik takın
reis28' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun bulundugunuz yerde iyi bir makascı varsa gidin makaslara kat atmadan bir miktar kavis versin ve uzun makas küpeleri taksın bir de amartisör boylarıyla bir miktar oynadınızmı aracınız yükselir akabinde 30/9,5/15 Mt veya AT lastik takın
evet ustam dediğiniz gibi makascıya gittim bugün biraz kavis veririm dedi. 3-5 cm artar dedi. 120 tl ye anlaştık fiyatı nasıl sizce çekiçle falan bayağı uğraşacam dedi. lastik konusuna gelince ben çamurda ve karda beni bırakmayacak derin dişleri olan bir lastik istiyorum. lastikler biraz kendini göstersin istiyorum. araba lastiği gibi değil yani. bunun için bana net bir lastik markası ve ebatı verebilirmisiniz. ayrıca lassa bayiine uğradım. competus gösterdi beğenmedim. zaten aracın üzerindekiler onun ayarında. birde üzerinde 205/70/15 ebatllarında lastik var. acaba 205 mi daha güzel durur 195 mi. yani dar olanmı geniş olanmı. bu konuda kararsız kaldım. birde performans ta hangisi daha iyidir? bu arada lastikçiye 30/9,5/15 deyince anlamadı. yardımlarınız için teşekkürle...
ustam samurai için yedek parçaları temin edeceğim yer var mı? bildiğin. mesela şimdi sağ aks keçesine acil ihtiyacım var bulunduğum yer kayserini yahyalı ilçesi burada bulunmuyor. kayseri buraya 110 km. yani anlayacağın biraz zorlanacak gibiyim. samurai tam olarak bilen de yok. ustam bu konudada yardımcı olursan sevinirim. ilgine teşekkürler.
şimdilik pek birşey yapmadım. aracımı bu siteden bir arkadaştan aldım. sis lambaları aldım onları monte edecem. birde lastik ve yükseltme düşünüyorum. şimdiki halini göndereyim değiştikçe yollarım.
merhaba,
bende 1 takım arazi lastiği Federal lastik var 30/9,5/15 mt ve jantı ile birlikte. sadece 500 km yapmıştır.
isterseniz mail atabilirsiniz.
sevgiler
gökhan
gktango' Alıntı:
merhaba,
bende 1 takım arazi lastiği Federal lastik var 30/9,5/15 mt ve jantı ile birlikte. sadece 500 km yapmıştır.
isterseniz mail atabilirsiniz.
sevgiler
gökhan