Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
95 zj aracımda , sağ ön tekerden ve yandan darbeyle ön takımda hasar oluştu . Ön diferansiyel ile şase arasında bağı bulunan track bar denen parçanın orjinal uzunluğuna ihtiyacım var.l
track bar yamuldumu ne oldu ,,bence bir başka zj bulup hemen alttan egilip ölçüyü alsanız en dogru ölçüm kendinizin yapacagı ölçüm olur diye düşünüyorum bu arada 95/98 arsı tüm zj ler aynı boy track bar kullanıyor olsa gerek,
tam da bugün babamla ön takımı elden geçirdik bikaç burçla track barı değiştirdik keşke erken görseydim konuyu ölçerdim sizin için.. 1 hafta beklerseniz cumartesi atabilirim ölçüyü köydeki garajda 2-3 tane var
parçacıya sordum 350 tl diyorsunuz ölçümü sordunuz fiyat mı? hadi ölçüyü buldunuz diyelim o parça bükümlü bir parça düz boru değil çapraz düz uzunluk lazım sanırım size yandan vurduysa trackbar ile birlikte şaside de ufak bir oynama olabilir 1-2 cm oynasa zaten sizin alacağını ölçü yeterli olmayacaktır. umarım eski hasarlı trackbarı çektirip gerdirip onarma yoluna gitmezsiniz pek güven olmaz formu bozulduktan sonra yolda seyir halinde kırılırsa iyi olmaz...