95 Zj Track Bar Uzunluk Ölçüsü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali çelik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,646
A

ali çelik

Ziyaretçi
95 zj aracımda , sağ ön tekerden ve yandan darbeyle ön takımda hasar oluştu . Ön diferansiyel ile şase arasında bağı bulunan track bar denen parçanın orjinal uzunluğuna ihtiyacım var.l

Etiketler
track
Ynt: 95 Zj Track Bar Uzunluk Ölçüsü

Yedek parcaciyi arayip bi sorsan daha iyi degilmi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Parçacı bana 350 tl lik rakamı söylüyor.

track bar yamuldumu ne oldu ,,bence bir başka zj bulup hemen alttan egilip ölçüyü alsanız en dogru ölçüm kendinizin yapacagı ölçüm olur diye düşünüyorum bu arada 95/98 arsı tüm zj ler aynı boy track bar kullanıyor olsa gerek,

tam da bugün babamla ön takımı elden geçirdik bikaç burçla track barı değiştirdik keşke erken görseydim konuyu ölçerdim sizin için.. 1 hafta beklerseniz cumartesi atabilirim ölçüyü köydeki garajda 2-3 tane var

parçacıya sordum 350 tl diyorsunuz ölçümü sordunuz fiyat mı? hadi ölçüyü buldunuz diyelim o parça bükümlü bir parça düz boru değil çapraz düz uzunluk lazım sanırım size yandan vurduysa trackbar ile birlikte şaside de ufak bir oynama olabilir 1-2 cm oynasa zaten sizin alacağını ölçü yeterli olmayacaktır. umarım eski hasarlı trackbarı çektirip gerdirip onarma yoluna gitmezsiniz pek güven olmaz formu bozulduktan sonra yolda seyir halinde kırılırsa iyi olmaz...

Bc 1889 çok teşekkür ederim. Ölçüleri bekliyorum.

Hocam ucundaki rotille beraber toplam uzunluğunu 98 cm olarak ölçtüm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,989
Kayıtlı Üye Sayımız
166,737
Kaydolan Son Üyemiz
Leb

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.