serkann
Zirve
arkadaşlar sol aynam hafızada kalmıyor ayarlıyorum aracı kilitliyorum tekrar binerken bakıyorum bozulmuş.hep aynı noktaya gidiyor.sağda problem yok.nadirde olsa bazen bozulmuyor.neden?
hiç aklıma gelmemişti teşekkürlervosdost' Alıntı:Ayna ayarli konumda elektrik baglantisi sokulse olur mu?
110 dada ayni sorun vardi ben elektrik baglantisini soktum sabit ayar duruyor simdi![]()
barış soru şu;evet öyle bir role var muhtemelen ama diğerlerinin ayarı bozulmuyor sadece sol aynanınki bozuluyor...ssbman' Alıntı:Bende 96 nın Servis kitapçığı yok . acaba sitede biryerde var mıydı ? Bu sebeple fikir yürütüyorum ancak ...
95 te yine heryer elektrikli ama hafıza yok . Muhtemelen 96 da bu elektrikli sisteme bir hafıza modülü eklemişlerdir . Bu modül aynalar ve koltuk motorlarına sinyal gönderiyor olabilir . Modülün aynaya sinyal gönderen kısmına yada kablo tesisatında bir temassızlık olabilir . Tabi sistem böyle işlemiyorsa tamamen atmış olabilirim ...
ssbman' Alıntı:Bende 96 nın Servis kitapçığı yok . acaba sitede biryerde var mıydı ? Bu sebeple fikir yürütüyorum ancak ...
95 te yine heryer elektrikli ama hafıza yok . Muhtemelen 96 da bu elektrikli sisteme bir hafıza modülü eklemişlerdir . Bu modül aynalar ve koltuk motorlarına sinyal gönderiyor olabilir . Modülün aynaya sinyal gönderen kısmına yada kablo tesisatında bir temassızlık olabilir . Tabi sistem böyle işlemiyorsa tamamen atmış olabilirim ...
serkann' Alıntı:yavuz abi iyi güzel diyorsun haklısında adamlar koymuş şimdi biz bilmişlik yapıp ne lazım diye atarsak ayıp olmazmı..;D