96 Zj Hararet Sorunu Motoru Kapatınca

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 34beyaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,409

34beyaz

Yeni Üye
Yer
istanbul beykoz
araçla yoda giderken yada trafikte sorun yok ama motoru kapattığımda yedek su kabında fokurdamaya başlıyor hatta suyu taşma bile yapıyor bende motor suyu kahverengi paslı görünüyor diye radyatörcüye gösterdim tıkalı olma ihtimaline karşı ancak bana sorunun radyatör değil conta olduğunu hortumların çok fazla basınç yaptığını söyledi ancak aracta duman atma gibi bir sorun yok ikilemde kaldım ne yapmalıyım sorun ne olabilir

Etiketler
Ynt: 96 Zj Hararet Sorunu Motoru Kapatınca

radyatörün takalı olma ihtimali yüksek bence gidin radyatörcüye temizletin bizim farklı bir araçta geldi başımıza hararet sorunu radyatör delinince tamire götürdüğümüzde içi full tıkalı çıktı bakımı yapılıp takılınca hararet sorunu ortadan kalkmıştı boruların basıncı ise su kaynadığında borular basınç yapar

motoru kapattiginizda motor suyu sicakligi icinde kaliyor bi sure sonra tekrar kontoga anahtari takip cevirdiginizde dikkat edin hareret normalden biraz daha yuksekte baslar.sizin radyatorunuz tikali basinc olmadigi zaman su kaliyo sicagin basincida yeden su deposundan cikiyo.radyatoru temizletmeden once basincli bi alet var radyatore baglayip butun motoru kontrol ediyolar onu bi yaptirin daha sonra radyatoru temizletin hic bi sorun kalmicaktir

Sent from my iPhone using Tapatalk

hayır yok hatta bugun trafikte hiç takılmadan 80 km yol yaptım aracı stop ettim hiç bir sıkıntı oluşmadı üst hortum basıncıda normal gibiydi anlam veremedim radyatörcüyede gitiim müsait değildi ama hala %80 kapak diyor motorcularda aynı şekilde bakalım artık radyatörden başlamayı düşünüyorum hayırlısı artık bu arada kötüsünü düşünecek olursam ortalama conta değişim fiyatı hakkında bilgisii olan varmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,948
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

SON KONULAR

Geri